Ett babyliv

Ukene går rasende fort og dagene er temmelig fulle!
Alt som hører med med å ha en baby kan man krysse under. Våkenetter, en ny sjef i hverdagen, barseltårer, bleieskift, vonde bryster, føle seg som ammeku, og man har jo også prøvd kokheten. Huset er rotete og stallen er rotete, men alle har det bra hvertfall. Det får nok bare være en litt kaotisk hverdag en liten stund, men jeg får det jo til.

Ola tar morgenforinger hver dag, flink! Og resten har jeg som regel klart å komme meg gjennom ila dagen. Det har tatt på litt at det blir så sent beiteslipp, men nå er heldigvis noen av hestene kommet avgående.

Jeg håper å få i gang mine tre gutter godt i sommer, slik at de har sine treningsrutiner når høsten kommer og fler hester skal settes i gang. Jeg har virkelig som mål at man kan få med seg KM med Blondie, og at Fellini og Ludde får på kåring i April. Jeg håper også alle hopper som er planlagt å få drektige blir det, og får jeg til disse målene, skal jeg være fornøyd for denne gang. Det er mer krevende med en liten enn jeg egentlig tenkte, men alt går om man vil det nok sies det!

Jeg var jo så optimistisk å tenkte at når man må gjøre mammalivet så er det mye jeg kanskje kan få tid til, som feks nettsiden og bloggen, men slik er det ikke helt blitt😂

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *