Målbevisst og ambisiøs

Som noen har fått med seg, så kjører jeg på og satser på en bijobb for tiden i disse korona tider, samtidig som jeg forsøker å få mitt kjære hestekonsept bedre. Litt fordi nå har man sjangsen, og litt fordi det må endringer til for at jeg skal klare å nå målene mine. Rett før korona brøt ut var jeg virkelig lei! Visste egentlig ikke hva jeg ville lenger, ting ga lite motivasjon, lite energi, og det føltes faktisk ikke gøy å være i stallen. Jeg har vært veldig stille om det, fordi jeg har alltid hatt så klart for meg hva jeg vil, også kommer man godt på vei, også møtte jeg rett og slett ett stoppskilt fordi jeg aldri har hatt tydelig veien videre for meg etter at man var kommet til det jeg har trodd har skulle vært umulig!

Takk for at jeg har verdens beste støttespiller<3

 

Jeg har aldri trodd jeg skulle klare å ha en stall med 12 hester. Ridebane, hjemme på gården. Så vipps hadde jeg det, også raste man i kjelleren fordi man tenker: hva nå?

Nå har jeg funnet vei videre, og nye mål og planer er under drift og motivasjon og energi stiger sakte! Jeg har også tatt tak i litt andre deler av meg selv her i livet utenom hest, som også kanskje har blitt litt oversett og som faktisk må være på plass for at man skal klare å være den personen jeg er som vil satse på hest.

I går nådde jeg ett mål i binæringer min som er å bli noe som heter manager! Da er man første steg på vei mot noe mer! Det har jeg feiret med en rolig frokost før trening av hest, der jeg leste favorittbok som handler om mentaltrening. Skulle jeg utdannet meg på nytt, tror jeg at jeg skulle gått psykologi eller noe sånt! Det er super spennende og inspirerende!

Med mine hårete mål her i livet, er det viktig å sette av litt tid som gir inspirasjon, ellers er det lett for at jeg syns ting blir kjedelig. For tiden jobber jeg mye med hva jeg vil, hvordan jeg vil ha det og hvordan oppnå målene mine, hvordan ha gode mål og veien for å nå de. Jeg har til og med fått hjelp med hvordan jeg skal gjøre det, så er jeg villig til å gjøre jobben, må jo dette bli bra! Det har vært himla deilig siste tiden å få tatt ett pust i bakken å kjenne på hva man trenger.

Tiden fremmover nå skal virkelig brukes godt på å planlegge mine mål og drømmer videre. For jeg har fått super inspirasjon med god hjelp og har det virkelig tydelig foran meg hva jeg ønsker! Da er det bare å få det på papiret og på veggen og jobbe på mot det!

Tørr å gjøre det du vil, for alle kan om man vil det nok! Nå er en skummel tid, og alle sier alt kommer til å endres. Ta muligheten med det å gjør endringene, ikke vær redd! Man har de som går dukken fordi man ikke er villig til å gjøre endringene som kreves og man kan være den som gjør endringene som kreves som tar en på veien dit man ønsker! Ingen mål er rare! Kan andre kan du og jeg. Har det vært gjort før, hvorfor kan ikke du? Og alt er mulig om man vil det nok! Man må si det til seg selv! Jobbe med det! Ha lyst til det! Evaluere det! Så går det! Jeg vet det! ✨

Tilbakeblikk av en treningshest fra sommeren 2019

One Comment

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *