Sponsorgave fra Søm på Storreiten!

I en hektisk hverdag med masse nytt på gang, nye måter å tenke på, og en hel haug av papirer som skal gåes igjennom og oppdateres, avlssesongen er rett rundt hjørnet og hester som skal ha sitt daglige stell, er det helt fantastisk å få en gladnyhet om at man har «fått forjent» sin aller første sponsorgave, og det fra noen som har sitt helt egne produkt, i lokalmiljøet, som er helt fantastisk! Jeg ble helt overveldet!

Sponsorgaven fikk jeg av Søm på Storreiten. En liten lokal hobbybedrift relatert til hest som holder til her i Møre og Romsdal og driftes av Ingeborg Hovden Stavem. En meget serviceinnstilt dame, med fantastisk smak for hvordan en del av utstyret vi bruker når vi trener hest bør se ut!

Jeg anbefaler virkelig å ta en titt på det hun har ute på sin Facebookside ( https://www.facebook.com/Storreiten/ ) og Instagram (@storreiten)!

Her er bilder av mitt utstyr som er salunderlag og bandasjer i min bedrifts farge som er dyp blå. Jeg kan nesten ikke vente med å få prøvd det på kongen Blondie eller dronning Verona<3 (eller noen av de andre søtingene som er på stallen!)

Helt fantastisk, ikke sant!? 😀

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *