Gode resultater!

I helgen har jeg hatt en travel hjemmehelg!

Tatt på meg fjøsjobb og ryddet og ordnet stall og hus og trent hest. Egentlig i helgen var jeg tenkt meg på stevne. Det er noe av det beste jeg vet å reise på stevne, men jeg har bestemt meg for å være litt hard mot meg selv og jobbe gjennom noen detaljer på den hesten jeg vil satse på før vi er mer ute å viser oss, og ting får ta den tiden det tar.

Nå er jeg straks hjemme etter trening på Vigra. Sitter på fergen med hestehengeren lastet med verdens snilleste unghest! Jeg har alltid følt at Dennis er ett godt hestemateriell, men jaggu overrasker han meg for tiden med å vise seg og være enda bedre enn jeg hadde trodd! (Kanskje det har noe å si med treneren? Haha!)

Med fine treningshester på gang, behandlingsprosjekter som begynner å løsne og elever som gjør det bra kan man danse seg gjennom hverdagen med ett smil om munnen! Det er mye jobb, hardt arbeid og lange dager som ligger bak, men Gud så høyt jeg elsker det!

Akkurat nå sitter jeg i bilen å tenker, at i kveld kan jeg få lov å føle litt stolthet over meg selv med fine hester og gode elever! Jeg er så klar for satsning videre, for hest er himla gøy å drive med! Det gir mersmak å ha hester som de fleste syns er fine og elever som klatrer på topplista! Jeg har råe folk rundt meg, som jobber på!

Hestebusiness – I was born to do it, føles det ut som, for jeg kunne ikke tenkt meg noe annet!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *