Valentino Sportshorse

Valentino Sportshorse er min hjertesten og mitt foretak.

Valentino Sportshorse hadde sin oppstart i 2014, rett og slett fordi jeg begynte å reise rundt for å holde treninger, samtidig som jeg utdannet meg til å bli trener. Siden har det ballet seg på derifra.

Det har aldri vært noe annet alternativ for meg her i livet enn at jeg alltid har tenkt at jeg skal kunne livnære meg av hest. Helt siden jeg var bitte liten har det vært planen, og i dag er jeg ett stykke på vei mot målet.

Bedriften har sitt navn fra den første ponnien jeg hadde. Han het Valentino, og var verdens mest rampete Shetlandsponni. Han gikk dessverre bort året før jeg startet opp foretaket, bare 16 år og derfor ble det veldig naturlig for meg å gi hans navn til foretaket mitt. Valentino hadde jeg ett forhold til i flere år, og er en hest som alltid vil ha plass i hjertet mitt.

Per i dag satser jeg med foretaket mitt på avl av dressurhest, salgshest og treningshest. Jeg er også ute og underviser, holder kurser og gjennomfører terapeutisk behandlig på hest for å fylle på med enda litt mer arbeid da det tar tid å bygge seg opp de fasilitetene jeg trenger hjemme for å kunne holde på slik jeg ønsker med trening av hest og avl.

Fra sommeren 2016 til nå har jeg klart å bygge meg opp fra å ha ingenting annet enn mine da to konkurransehester, til i dag ha to satsningshester til meg selv, salgshester, treningshester og en liten flokk med noen herlige avlshopper! Jeg er inne i min tredje sesong (2019) som oppdretter, og alt jeg holder på med gir absolutt mersmak!

Det er også begynt å komme til en bedre og bedre stallm rundpadock og luftegårder er nogenlunde på plass, og jeg håper jeg skal greie å få en ridebane eller aller helst ridehall innen rimelig tid da jeg mer og mer for dag for dag kjenner på at man virkelig trenger det skal man greie å komme seg noen plass. Skrittemaskin er også noe jeg virkelig ønsker meg, og når alt dette er i boks kan man drømme om andre utbedringer etter hvert.

 Den dagen alle disse målene er på plass tror jeg jeg kommer til å danse på rosa skyer! Det er generelt ganske gøy å tenke på hva jeg har fått til til nå, helt på egenhånd med kun egene ressurser og god hjelp av familie og venner!

Jeg er spent på veien videre, takknemlig for at jeg har en snill mann som lar meg få utvikle foretaket og drømmen min på hans gård, og takknemlig for alle som hjelper til og som heier meg frem!

Dersom du ønsker mer innblikk i Valentino Sportshorse har foretaket en egen nettside:

http://www.valentinosportshorse.com

Den har vært noe innaktiv siste tiden, men er planlagt under redigering, så følg med!