Om meg

Hvem er jeg?

Jeg er Camilla Therese Tafjord. Ei ung dame med ståpåmot, arbeidsvilje, og som jobber for å gå for drømmen. En av de viktigste tingene for meg her i livet er å jobbe for å nå målene mine, og kunne ha det slik man drømmer om. Jeg er opptatt av at man bare lever en gang, og derfor skal man ta sjansen man får til å kunne gjøre, og holde på med det man har lyst til!

Jeg drømmer om, og har lyst til å holde på med hest! De siste 10 årene har jeg jevnt utdannet meg og jobbet mot dette målet. Jeg har gått utdannelse for å få fagbrev i hestefag, trener og hesteterapeut, i tillegg til en del andre småkurser. Siste årene har jeg fokusert på å få bygget meg opp mot dit jeg ønsker å komme, og jobbet på med å bygge stall og utvikle fortaket Valentino Sportshorse. I fremtiden ønsker jeg absolutt å kunne videreutdanne meg som trener, for det er ett fantastisk yrke!

Jeg elsker å jobbe mot mål, elsker å motivere! Det er vel kanskje derfor jeg syns det er så utrolig givende å trene hest og se utvikling, eller undervise ekvipasjer og se utvikling mellom hest og rytter, se at de når målene sine!

Jeg er østlendingen som nå bor i Møre og Romsdal, i ei bitte lita bygd som heter Norddal. Her bor vel kanskje rundt 100 personer, og i kommunen er det kanskje mellom 1000-2000 personer. Jeg har alltid hatt tilhørighet til bygdene i kommunen her, da besteforeldrene mine bor her, men jeg hadde aldri i min voksene tilstand tenkt det var her jeg skulle ende opp. I hvertfall ikke ifht. hva slags mål og drømmer jeg har.  Jeg drømte mye om å kunne bo her da jeg var ung, for ingenting var bedre enn å være på besøk hos mormor og besten.

Alt i alt bor jeg nå her nå, med verdens herligste mann, hester, hunder og andre gårdsdyr. Det er til tider tøft, langt fra venner og kjære, langt fra større miljøer og tilstandene jeg egentlig liker. Bygdemiljøet kan og være tøft når man kommer litt utenfra, men samtidig er her veldig vakkert, fredelig og flott, så det veier litt opp. Jeg har også min kjæreste og eneste lillebror i nabobygda, da han har tatt over gården etter besteforeldrene våres, så da er det ikke lange veien til nærmeste familie hvertfall.

Av andre interesser liker jeg å ta litt vare på meg selv, jeg er glad i interiør og å ha det ryddig rundt meg. Gode systemer! I tillegg er jeg glad i å «leve livet og oppleve ting», ha det gøy, å være masse ute! Jeg sier aldri nei takk til fysisk aktivitet, lange turer i vakker natur, samtidig som at jeg er en person som trenger en del egentid og en del ro rundt meg. Jeg har også to stk hunder. En blandingshund som fungerer som sofagris og kosehund og en Border Collie, som jeg jobber på for å få til å bli gjeterhund. Dette er blitt min hobby, da man gjorde hesten til business (hehe). Jeg elsker også å være i læring hele tiden. Jeg elsker å dele kunnskap og elsker å skrive. 

Derfor har jeg nå bestemt meg for å begynne å blogge om min hverdag og derfor opprettet hjemmeside nummer to (camillaslinjer). Det blir om hverdagen med hest og satsning mot dressursporten, oppbygging av businessen med hest med avl og trening av hest som hovedmål, opparbeiding av gården og tunet vi bor på her hjemme, opplevelser, meninger, temaer og helt enkelt hverdagen og livet.

Dersom du ønsker mer om foretaket kan du gjerne besøke www.valentinosportshorse.com

Jeg gleder meg til tiden fremmover og håper der er noen som vil være med meg på veien!