Om meg

Jeg er Camilla Therese Tafjord

Utdannet med fagbrev i hestefag, terapeutisk behandling på hest av typene mobilisering og justering, massasje, akupressur, laser, kinesioteiping og rehabilitering av hest. Trenerutdanning, og god erfaring med trening og tilridning av hest både fra utdanning og etter praktisk arbeid ute i feltet.

Jeg satser på dressursporten og har en drøm om å komme meg opp å frem! Per tid har jeg tre hester som er planlagt satsning med, og en er kommet seg ut i ilden.

Jeg har hele livet drømt om å satse på hest, og jeg har hele livet målrettet jobbet meg mot veien dit! Per tid er jeg kommet ett stykke på vei med å ha opprettet mitt eget foretak og merkevare – CL Dressage/Camillas Linjer, og jeg satser nå for fullt mot å kunne bygge meg opp hjemme med avl, salg og trening av hest (hovedsakelig dressurhest).

Jeg bor med min samboer på hans familiegård og får leve ut mine drømmer så langt det går. Vi har også en sønn sammen som heter Linus som kom 3. Juni 2020, samtidig som det føllet hjemme! Det kunne ikke passet min livshistorie bedre! Utviklingen siden jeg flyttet inn har skjedd i full fart, og det er kjempe gøy! Gården ligger i ei lita, vakker og nasjonalromantisk bygd som heter Norddal på indre Sunnmøre, og helt ærlig hadde  jeg aldri trodd jeg skulle få til det jeg har fått til i dag her.

Jeg vil si jeg har en heftig ståpåvilje, gir meg aldri, og er målbevisst. Jeg gir meg heller aldri før jeg har nådd målet jeg hadde planlagt, uansett hvor lang tid jeg må bruke på det. Jeg er en ildsjel når det kommer til å stå på for hest! Det er det eneste jeg vil av hele mitt hjerte! Jeg er en skikkelig dyrevenn og blir utrolig glad i alle jeg har rundt meg, både dyr og mennesker.

Utenom hestene (selv om det er lite av tid til overs), elsker jeg sosiale ting, samtidig som jeg gjerne kan trekke meg tilbake med en fjelltur sammen med mine to høyt elskede hunder. Jeg liker å kjenne at man lever, samtidig som man skal huske på å ha det gøy!

Mine mottoer:

«Endre så lite som mulig, men så mye som nødvendig»

«Husk å ha det gøy mens du hopper»

«Går det bra er du aldri så bra som du tror, går det dårlig er du aldri så dårlig som du tror»

Litt klisjè, men det er slik jeg er. En ildsjel for hest, glad, kunstnerisk, romantisk og tror på at alt er mulig om man vil det nok!