Saltilpassing

I dag har jeg og Blondie brukt hele dagen omtrent på Vigra. Vi reiste dit fordi jeg skulle holde rideundervisning og samtidig kom Anne Myrvoll og skulle tilpasse sal. Hun er den som driver med de fantastiske DK salene og Schleese salene, som jeg absolutt anbefaler alle! (Dette er ikke betalt partnerskap eller slikt, kun mine egne meninger!✌️)

Har siste tiden følt at jeg har suttet litt bakpå og ikke hatt helt den følelsen jeg vil i salen, pluss at det har føltes litt trang for Blondie, så det var på høy tid å få gjort noe med den.
Blondie hadde lagt seg godt ut, og det jeg følte på ifht tilpassingen stemte. Det er alltid litt uvant med en gang man har korrigert luftsal og sette seg opp å ri igjen. Alt blir liksom annerledes når man endre og får en annen støtte og følelse i salen.

Nå har vi enda større grunn for å trene på å håpe på en slags stevnestart i fremtiden!

Når salen var ferdig justert testet vi den litt på ridebanen. Her er kaldt så den var litt hard, men salen kjentes veldig riktig ut så da testet vi de første byttene etter godt over to uker uten. Noe ruskete ble de, og det skal sies at hesten min er faktisk mer kresen på underlag enn jeg har tenkt på før jeg fikk ridebane hjemme.

Nå skal jeg sette av god tid neste uke slik at han får seg en velfortjent behandling og vi kan løsne på enda mer rufs og rafs for å holde super hesten toppers!

Jeg elsker virkelig disse luftsalene, og anbefaler de på det varmeste! Tenker det er fullt på tide å begynne å spare opp en til Fellini også, så det er bare å jobbe på med alt man kan tjene penger på fra alle kanter. Alt med hest koster, så det hjelper ikke ligge på latsiden for å si det sånn!

Jeg hadde egentlig planlagt ett lengre innlegg i dag, men siden vi møtte på en trafikkulykke og dagen i stallen ikke ble ferdig før halv ett om natten, så tenker jeg det får være til en annen dag!

Mellom saltilpassing og rideundervisning ble det også litt tid for en liten fotoshoot i dag, i tidenes vakreste dress, men på ett av verdens vakreste steder. Hesten min er heldigvis så pen, at han overgår alt❤️
Jeg er så glad i deg Blondie❤️

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *