Kretsmesterskap dag en!

Evighet siden blogging, men lysten er så stor!

I dag har jeg ridd første del av årets kretsmesterskap! Det har vært vanvittig gøy! Har ridd en hest til start for ei, som var kjempe gøy, og hesten fikk sin deby i MC, pluss at min kjære kjekke Blondie har gått MC!

Vi har for såvidt begynt å jobbe med bytter også, det er gøy! Det går fremover!

I dag er jeg SÅ FORNØYD! Med fine resultater på begge hestene, sølv i KM lag og foreløbig 2 plass i individuelt senior. For meg er ikke plassering så viktig, men målene jeg har for meg selv og hesten!

ENDELIG klarer jeg å ri inn i en rail med kontroll på nervene, og Blondie og jeg får en sakte økende prosentøkning. Bare dette er nok for meg i helgen.

Evaluering for morgendagen er gjort, og med en god natt søvn ser jeg frem til i morgen! Jeg er så takknemlig for alle som står bak kulissene for at jeg får mulighet til det her! Ola som er hjemme og passer stallen, svigermor som har vært med som hestepasser (tror hun digger det!). Kunder/elever som har tillit til at jeg får starte dems hester. Listen er så uendelig lang! Ikke minst er mitt hjerte stort for hun som trodde jeg hadde mulighet med Blondie! Takk alle sammen, ny dag i morgen❤️

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *