To av mine største drømmer

I går fikk jeg to av mine største drømmer oppfylt! Det er helt rart å tenke på, og jeg tenkte en god del ganger i går at jeg måtte klype meg i armen for å forstå at det var sant!

Alle hestejenter har nok en drøm om å galoppere på en hvit strand på en drømmehest! Det gjorde jeg i går på fotoshoot for Marianne Brandal Kristiansen. Først av alt må jeg bare si at ønsker man profesjonelle bilder av seg og sin hest er Marianne rette dama å leie inn! Bildene blir helt magiske! Ikke nok med at hun er enormt flink å ta bilder, men sporty as hell er hun også! En time på stranda i stiv kuling, godt pakket inn med unge på ene armen og kamera i andre. Rå dame! Litt filming ble det også av snilleste Annika Sætre, som stadig vekk står på å hjelper meg når jeg er ute på ting med hester. Det varmer om hjerte og vite hvor utrolig mange fine folk jeg har rundt meg, og jeg setter så utrolig stor pris på dere alle!

Bildene og filmene fra i går ble så vilt bra, at ett må nok forstørres og henges opp ett sted, samme hvor store protester det blir fra min kjære samboer. Det er vanvittig kult at første gang man gjør noe slikt fikk jeg foreviget minne med flotte bilder.

Jeg har alltid drømt om å ri på en strand med verdens fineste hest. Villest av alt er at jeg hadde muligheten «rett rundt hjørnet», på Vigra! Det er ikke alltid en ulempe å bo på Sunnmøre. Drømmehesten har jeg også, min egen, og i folkemunne mange andres drømmehest er han og. Jeg er så utrolig takknemlig for at akkurat lille ubetydelige meg fikk sjansen! Jeg tenker på hvor heldig jeg er HVER ENESTE DAG! Når jeg travet og galopperte rundt på stranden i går var det nesten så tårene trillet av glede. En enorm gledesfølelse og lykkerus bare strømmet gjennom hode og kropp. Det er lett og glemme hvor heldig man er i travle hverdager hvor man står på alt man kan, men i går var en skikkelig påminnelse for meg!

Jeg kommer aldri til å glemme første gang jeg fikk ri Blondie, noen år tidligere tilbake. Å galoppere på han er som å fly eller sveve, og jeg husker så godt at jeg hoppet ned fra ryggen hans igjen og tenkte «akkurat slik skal min fremtidige drømmehest føles», og nå står denne hesten i stallen hjemme hos meg. Magisk!

Det å få kombinere i går med å endelig få ri på en strand med verdens flotteste hest kommer aldri til å glemmes, og når man først fikk smaken av hvor enkelt det kan være å gjøre noe slikt skal jeg jammen utnytte muligheten flere ganger. Ikke nok med at jeg elsket det, men Blondie syntes også det var gøy! Man merket på hele hesten at han giret seg opp av glede!

Det er utrolig å tenke på hvor enkelt drømmer kan bli virkelighet, om man tør å ikke tenke på alt som vanskelig og tør å ta nytte av mulighetene rundt seg! Tør å skape sin egen vei, gripe sjangser! Ikke tenke at alt må være så A4 som det snakkes om men at det finnes utallige veier til rom!

Kan det drømmes, kan det gjøres!<3
  • Foto: Marianne Brandal Kristiansen
  • Filming: Annika Sætre (ikke lagt ut på blogg)
  • Salunderlag og bandasjer: Søm på Storreiten

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *