Long time no se, updates!

Blogglysten forsvant, motivasjon har vært vanskelig å hente frem, og jeg har rett og slett ikke orket å tenke på så mye blogging og sosiale medier osv…

Likevel har det skjedd en hel haug de tre månedene man ikke har brukt noe særlig tid her, og som vanlig er det jo mye tanker om hva som faktisk lønner seg å bruke tid på! Derfor blir det nok litt innlegg igjen. Flere har spurt hvorfor jeg ikke har fortsatt og jeg har også fått andre spørsmål om «satsning» på sosiale medier. Så man kan jo starte opp med det man alle rede har bygd seg opp i første omgang da.

Nytt her i gården er at noen hester har flyttet ut, noen hester har flyttet inn, det er jo en stor del av det jeg vil drive med, så det er kjekt når det ruller litt. Dessverre har det også blitt litt skader på veien siste tiden, og det er FRUSTRERENDE, men med hode på rett plass, og godt stell, får man håpe det blir en ordnings.

I stallen står det nå to flotte hingster som jeg skal satse på, og jeg må si at min lille trio med en gullhest, en gråtass og en flekk er jo noe annet enn det som er i mengden, så får man håpe vi kan hente frem noe bra sammen. I min nye trio er det en nykomling som ikke er presentert. Det er flekken!

Dette er Soros Fellini. Hingst etter Fürstenball / Don Kennedy. Han er i år 3 år, og vi jobber med innridningen noe han for så vidt tar så det suser, men jeg skulle gjerne ønske jeg fant han og fikk kjøpt han i fjor høst for å kunne hatt bedre tid slik at han hadde fått vist seg på hingstekåringen som var i Februar. Men ting tar tid med hest, så i værste fall klarer man vel alltids å vente tålmodig på mulighet neste år dersom det ikke blir noen interimkåring.

Ludde er også nå fint i gang, og han matcher meg utrolig godt! Det føles som han har vært hos meg alltid, så han føler jeg at man har en spennende fremtid med!

Blondie jobber som vanlig på og er frisk og rask. Han har jeg begynt å tenke Middels b på, men byttene er ikke bare bare for han sitt hode og min timing og teknikk på gigantgalopp å finne ut av, men vi krysser fingrene for at det i alle fall blir ila 2020!

Annet nytt som ikke er delt er at jeg er mum to be i år. Det har, hvis jeg bare skal være ærlig og si det rett ut hvert vanskelig å smertefullt fordi jeg ikke helt har klart å innfinne meg med situasjonen og diverse, men som med alt annet jeg har klart, så skal vel dette gå bra og, og med litt for mange kommentarer som «hesten får ligge litt på hylla da», så har det vært tøft, for hesten er alt for meg. Heldigvis er det nærmere sjeler som sier at dette går bra, man må bare finne gode nok rutiner og ordninger, være forberedt på at det blir litt tøft, og jeg kan ikke bli hun mammaen som gjør alt, men far blir nødt å ta i ett tak han og 🙂 Det skal nok gå bra… Og jeg håper jeg får satset videre med en liten som bare får bli med på lasset så godt alt lar seg gjøre.

Største happeningen for meg siden sist jeg skrev noe her er vel egentlig det at jeg har faktisk fått RIDEBANE! Den trenger tid på å sette seg og jobbes med, jeg drømmer om gummi i den og diverse som gjerder osv må settes opp, men i går red jeg første økt på den på min lille gullhest Blondie. Det føltes så uvirkelig! Når man har hatt en drøm siden man var barn og hele veien jobbet etter den drømmen og man begynner å nærme seg noe som ligner, så føles det rart! For meg føles det faktisk uvirkelig!

I går lyste månen da jeg ikke rakk ri Blondie før kvelden, det var mildt, stille og man hørte fuglekvitter. Smilet gikk omtrent rundt, og Blondie jobbet som en maskin! Det var så gledestårene trillet, og selv om det for meg hadde vært en lang helg med mye jobb, så føltes alt så uendelig bra! Jeg håper man klarer å leve på denne gleden lenge!

Dette er en kort oppsummering av det som ikke har vært opplyst om den siste tiden!

Jeg håper de som følger meg har like mange happeninger og prøver å kose seg med alt man har i hverdagen! Det er de små gleder som er viktige å ta vare på og da er det også lettere å få til de store, det er hvertfall det jeg føler!

Nå lover jeg at fortsettelse følger, og mer utdypende om ridebane, rideplaner, baby og livet kommer! Keep watching me <3

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *