Det nye bloggerlivet

Jeg har hatt ett lite mål, om at når jeg fikk meg lærling så skal jeg blogge hver dag! Nå har jeg hatt lærling i en uke, og det er på tide å brette opp ermene!

Det og ha fått lærling er helt fantastisk, og som en bonus så er hun helt fantastisk hun også. Hvis man får bygget på den uken som har vært nå, blir dette to veldig fine år!

Forrige uke ble mye tid brukt på å bli klare til utstilling med føll. Av mine føll i år er det Abba og Valentino som skulle bli med, og i år stilte jeg i Norsk Varmblods. Det var en litt tøff uke med en del dager alene hjemme sammen med mini, og samtidig få alt klart og gjort alt man skulle både generelt og utstillingsmessig, men det gikk! Glupingen meg tenkte jo også at det ikke skulle være noe problem å reise på saltilpassing dagen etter utstillingen, men i dag kjenner jeg at jeg er helt ferdig, så det har vært en rolig mandag.

Deg var deilig å få gått gjennom Blondie og få tilpasset salen, så har han hvertfall ingen grunn til å plages med den til helgen igjen når det er KM. Det skal bli vanvittig kjekt å endelig få reise på stevne igjen!

Utstillingen gikk også ganske bra. Abba fikk en andre premie. Hun er i mye vekst for tiden og virket igrun litt daff og sliten når hun skulle vise seg frem. Hun endte alikevel med ett helhetsinntrykk på 7,5 så det var jo ikke aller værst.

Valentino toppet med gode karakterer og 8 i helhet. Han ble førstepremiert og kvalifisert til eliteskue. Det som imponerte meg mest med hele turen var hvor flinke og tålmodige føllene var på turen og hvor greie de var i lasting og håndtering! I år kjenner jeg det er vanskelig å tenke på at man skal muligens ginslipp på dem da jeg syns de er utrolig fine!

Valentino hadde forsåvidt tidligere den uken vist at han har ett gemytt uten like, da han gjorde chippingen og registreringen sin liggende. Vi begynte i grunn å lure på om han var syk… Han er ett merkelig vesen med en voldsom personlighet, men ett unikt gemytt, så skal bli spennende å se han i fremtiden!

Litt synd var det og ikke ha med føllet Linus, men han får stråle frem på tre års test eller noe slikt i stede!🎖

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *