Kort og konsist innlegg

I går var 17 Mai. Vi hadde en flott og intern feiring sammen med en del av familien til Ola, og jeg fikk til og med brukt bunaden. Kjekt!

Det skal sies at etter mat og kaker så føltes den trang, og for første gang i mitt liv føltes det mektig befriende å komme seg ut av den når dagen var ferdig!

De siste dagene har det skjedd mye… Det er sikkert det som gjør at jeg får lyst å blogge. Det føles som ett fristed å kunne legge ut mine egne tanker uten å gjøre det gjennom en samtale med mennesker.

Siste dagene har det gått i litt uforutsette ting som gjør meg stressa og setter meg i en situasjon som gjør at man må tenke alternativt og nytt. Vi fikk også beskjed for en stund siden at vi hadde vært i kontakt med person som var smittet med korona og måtte i hjemmekarantene og testes (vi var heldigvis negative).

Det har også preget bedriften min siste tiden med disse koronatider, da det ble mindre jobb enn det jeg hadde forsøkt å få til, utsendte fakturaer og salg som er blitt utestående fordi andre folk igjen får vanskelige situasjoner, og hestemarkedet føles pluttselig noe utrygt. Enda mer enn hestemarkedet alt i alt er.

Litt nedstemt er jeg også da kroppen faktisk begynner å si fra at den krever roligere dager siste innspurt før termin… Det er vanskelig å sette ting på vent for meg når man har ett hode som sier at vil man nok klarer man alt, også gjør man faktisk ikke det fordi kroppen nekter. Jeg vet at hestene ikke går noe sted, men det føles frustrerende å ønske å trene mot forskjellig, gjøre klar den og den salgshesten, også må mn faktisk bare innrømme at man får sette det noen uker på vent. Likevel er det fortsatt arbeid i stallen som må gjøres uansett hvordan man vrir og vender på det og med en senere beitesesong enn jeg hadde håpet på å få da det ikke har tenkt til å stoppe å være vinter, hjelper heller ikke det på.

Nå er det 30 dager ca. igjen til termin, det er skummelt som satan, men samtidig er jeg veldig klar for å «få være i min egen kropp alene» igjen. Jobbe seg frem mot nye hverdagsrutiner og sakte men sikkert få fortsette på å bygge seg på den veien man ønsker.

Skal jeg si noe positivt, er jeg nå veldig spent på om My har tatt seg med BH Kingston, det kan sjekkes rett rundt hjørnet, og det er heller ikke mange dagene til det skal ploppe frem to føll til! Spennende!

Håper alle  ellers hadde en fantastisk 17 Mai feiring på sin egen spesielle måte i går! <3

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *