Rolig Søndag

For første gang på en hel evighet har jeg hatt det jeg vil kalle en «normal» Søndag. Det har vært super deilig!

Det eneste jeg har trengt å gjøre i dag er det jeg har måtte gjøre, og det har vært småting. Ellers har jeg brukt tiden på å ligge eller sitte helt rolig, og forsøkt å virkelig slappe av uten å tenke på noe som helst. Kun fokusert på å ha fri og være med Ola og hundene.

I går kveld var jeg og Ola på en liten hjemmefest hos ett vennepar, og det var super hyggelig! Masse fine folk, god mat, drikke og singstar! Jeg ELSKER hjemmefester, de blir som regel en suksess.

På morgengry bar det hjem igjen, fore hester også få sove ut. Det er så deilig å innimellom kunne prioritere seg selv slik.

Typisk nok så har det snødd som bare det i dag, så mye av det sosiale med Ola og avslappingen har foregått som passasjer i brøytebilen. Litt godis, bra musikk, avslappende klær og godt humør gjør disse brøyteturene egentlig veldig koselige. Så da er det helt greit å bytte ut sofaen med en lastebil for å få være med den beste man kjenner❤️

Fremmover skal jeg sette av flere slike dager innimellom, det gir energi og boost for en ny uke! Håper alle har hatt en like fin Søndag som meg, og at dere har nytt den fullt ut!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *