Mil etter mil!

Sommerferien over og man er på vei hjem! Når jeg kjørte å hentet Verona i Stavanger i fjor våres, sverget jeg på at jeg ALDRI igjen skulle kjøre til Stavanger, men jaggu ble det slik en gang til. Hehe.

Endelig kan man si at vi begynner å nærme oss hjemme igjen, jeg gleder meg til å se igjen hestene! De har hatt super pass av to venniner og elever av meg, og det har vært så deilig å være borte og vite at alt hjemme har gått strålende bra.

Første gang jeg har overlatt ansvaret til noen andre enn Ola, Daniel eller at noen har gjort noe en kortere periode, så etter 2,5 år har jeg senket skuldrene litt for å ta bittelitt vare på meg selv. Kanskje innsett litt også at jeg behøver jo ikke å gjøre alt selv tross alt.

Med masse overskuddsenergi nå skal det bli godt med trening av hester igjen i morgen og en plandag!

I Stavanger har jeg vært på Bon Jovi konsert. Det var sykt kjekt! Det var litt regn, og klissbløte var vi, men konserten var så så bra at man tenkte ikke over det! Det sto også noen veldig hyggelige mannfolk foran oss på konserten som først ga meg en regnponcho som jeg ga videre til Ola, også fikk jeg senere en til som jeg prøvde å få på Daniel, men som han nektet å ha på seg så til slutt tok jeg den faktisk på. Konserten var utrolig bra og jeg var absolutt ikke klar for at den skulle være ferdig når den var det, så da kan man vel gi den en stor tommel opp!

https://www.camillaslinjer.no/wp-content/uploads/2019/06/eedad31f081b4e4fb8ea16b3ce16b76c.mov

Vi har bodd på fantastisk hotell også med vanvittig god frokost, og en tur i Stavanger by ble det også tid til. Jeg må si at Stavanger er en meget vakker by! Det virker som det er mye liv og røre og glade mennesker! Man ble hvertfall i kjempe godt humør av å være der!

Tommel opp for turen! Satser på flere slike utflukter. Jeg elsker å være på konsert!

Takk for bursdagsgave Daniel – det beste man kan få er opplevelser! Takk for en strålende helg Daniel og Ola!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *