Flinke gutter på Wenchetreninge

I dag har jeg, Blondie og Dennis vært på trening for Wenche! SÅ GØY, det var i dag!

Blondie har trent MC program, og Dennis måtte forsøke å finne ut at det finnes ett fremmovergir og svingstyring når man er bort hjemmefra også. For tiden hos meg er det masse lure, late hester, så magemuskler, beinmuskler og ridekondisen får virkelig kjørt seg for tiden. Veldig kjekt og veldig berikende med så mange fine hester å ri på! Og jeg bare krysser fingrene for fremtiden.

Blondie tror han alltid ser veldig lekker ut, og det gjør han også, men han gjør det ofte på en slik måte at alt blir lettere for seg selv. Så mer lydighet må på plass, styrke og smidighet. Våres største jobb er rett og slett bedre kvalitet i det meste, så den dagen man får høre han er bra, tror jeg han blir meget bra, hvis den tid kommer, og det vil jo alltid være noe å jobbe med å trene på.

I dag tok det 30 minutter å komme gjennom ett helt program. Wenche er super nøye og detaljert. Det er helt rått, og vanvittig gøy å ri når man virkelig må få på plass ting for å komme dit treneren syns det skal være!

Dennis må komme mer til kontakten, akseptere kontakt og bitte mer, komme frem i hånden og ALT annet en treåring skal kunne. Det viktigste målet for meg med han i dag, var enkelt å greit å bare få ridd han ett annet sted enn hjemme, og det gikk i boks. Han er en herlig unghest med supert gemytt og enkel i håndtering! Deilig!

Når kveldsstell i stall er gjort skal jeg i dag nyte en bedre tacomiddag med Ola og ett glass med noe godt å drikke!

GOD HELG!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *