CL Dressage / Camillas Linjer

Siste dagene har noen fått det med seg i sosiale medier og litt rundt om at jeg har gått over på annet navn på bedriften min. Lurt eller ikke lurt? -Vet ikke. Hvorfor? – Fordi jeg vil ha det mer personlig. Hvorfor ikke Valentino Sportshorse mer? -Fordi det ble for internt personlig, og ikke knyttet opp mot meg som merkevare. Hvorfor ikke bare da hete Camilla Tafjord? -Fordi, det syns jeg blir for stusselig, og det passer ikke meg.

Men, hvorfor da egentlig CL Dressage / Camillas Linjer? -Enkelt å greit, fordi jeg ser på livet som en historie, drøm, eventyr. Histore er skrevet i linjer. Man lever bare en gang, og derfor lever jeg etter at man skal hige etter drømmene sine og eventyrene sine. Målene! Derfor Camillas Linjer. At jeg i tillegg har tatt med CL Dressage er for at en VIRKELIG stor drøm er om man får solgt ett eget oppdrett internasjonalt. Da er det kjedelig med ett for norskt navn dersom man i tilfelle skulle kunne klare det. Hehe! Langsiktige mål og drømmer er viktig, og jeg har virkelig god tid på å nå målet, så da kan man jo drømme stort og mellom linjene er det plass til flere ting som det daglige, hestene, tanker, familie, kjærlighet, opplevelser, meninger, interesser, og alt!

Det kjennes veldig riktig med denne oppdateringen! Nå må man bare holde tungen rett i munnen og få redigert inn oppgraderingen over alt, og innarbeide nytt navn.

SPENNENDE!

 

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *