Mandagsvibber!

Det er Mandag, ny uke, nye muligheter – mulighetens dag! På Mandag er uken frisk og ny og alt kan skje! Flere av mine motivatorer har Mandag som sin beste dag, jeg klarer ikke helt å komme dit, men jeg prøver, for det må være supert og kunne føle at Mandager er verdens beste dag!

Jeg får en del spørsmål for tiden:

  • Hva er planen?
  • Hva skal jeg med så mange hester?
  • Hva driver jeg med?
  • Hvem er alle hestene? Er alle mine?
  • Hva er drømmen?
  • Hvordan skal du få det til?
  • Hvordan går det med Blondie?

Osv….

Derfor tenkte jeg at jeg fremover skal forsøke å få frem litt svar på alt dette. Jeg må si at jeg syns det er gøy at folk er nyskjærrige og interessert i hva som er planen min og ta folk lurer på ting rundt det jeg holder på med.

Bare for å blåse av å avklare det som er kortest og enklest å svare på så har Blondie hatt tilbakefall, og jeg jobber nå med å prøve å få tak i veterinær IGJEN…. Det er ikke sånn at han holder på og dø, og det er ikke noe smittsomt, men for meg er det utrolig vondt å se at han ikke har det topp, og det at bestegutten er syk suger motivasjonen ut av meg… Ikke blir det noe bedre når det er så få gode hestepraktiserende veterinærer her heller, og den ene som er mest ute og som kommer inn til meg er så travel og fullt opp at det er ett helt arbeidsverk å få tak i veterinæren for å få hjelp…

Neste avklaring kort og konsist: Min plan er å leve av hest. Avl, salg og trening – da trenger man hestemateriell. Derfor mange hester, pluss at noen er jo treningshester som eies av andre.

Drømmemål: Få til å «slå igjennom» i dressursporten.

Alt i alt vil jeg alt skal skje med en gang, men er det noe jeg vet 100% sikkert med hest og hestesport, så er det at ting tar tid… I alle fall når man skal gjøre alt fra scratch og ikke er rik. Andre har heldigvis gjort det før meg, så da er det jo en sjans for at jeg kan klare det også.

Jeg har 3 «satsningshester» per tid, alle med hver sine skavanker, så gud vite om det blir noe av dem, men akkurat nå har det vært den beste sjansen jeg har hatt og det går fremover. Disse er Bruno/Benettons Bruno (Rød hest), Blondie/Østrupgårds Ram-à-jean (Palominofarget) og det nyeste prosjektet som kom i September – Ludde/RGS First-Look (Skimmel). Jeg har også holdt av i tankene at ene føllet mitt fra i år skal være en jeg vil satse på i fremtiden når hun er voksen og klar for det, men man vet jo aldri helt hvordan det blir. Får jeg rette prisen er det meste til salgs.

Føllet jeg snakker om nå er Veronas hoppeføll som kom som en overaskelse i år. Hun går til daglig under navnet prinsessa. Prinsessa/CL Totally Unexpected. Hun er etter Total Hope som har foreldrene Totilas og Weihegold og Veronas far er Negro, så jeg syns dette er kjempe spennende!

Så med en kort teaser i dag er det intro for innleggene fremmover. Stay tuned!

Bruno fra helgens photoshoot med Ida Kristoffersen. Hun ville prøve sin nye linse!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *