Møkkagreip og barnevogn

Er det en ting jeg har fått smake på i det siste, så er det at ting ikke er helt så enkelt som man gjerne vil ha det til, eller, som jeg vil ha det til, men alt går om man vil det nok!

De siste ukene har vært noe utfordrende med baby og stallen, men jeg klarer heller ikke å gå ned på kravene, så man får gjøre så godt man kan og litt til. Jeg vet man klarer mer enn man tror, man må bare generere den rette energien og stort sett klarer man alltid å bli mer effektiv.

Jeg har virkelig hatt noen dager nå hvor jeg har trykket meg selv ned med at det her går ikke…. og hva er det som ikke går, jo- kombinasjonen småbarnsmor med full stall. Det er beintøft, men jeg vil virkelig av hele mitt hjerte at det skal funke.

I dag våknet jeg og tenkte, det skal funke, det må funke… jeg har ikke stått på så hardt for at en liten periode i livet skal få ødlegge det! Da er det bedre å brette opp ermene, finne den indre motivasjon og bevise for seg selv at man er rå. For det vet jeg at jeg kan være bare man finner motet og driven til å hente det frem.

I dag 23 September 2020 salte jeg opp hest med babysele på magen, skrittet opp med barnevogn i front og hadde FØRSTE RIDETIME HJEMME! Det var utrolig deilig å kunne gjøre, til tross for dyp bunn og nedblåst ridebanegjerde, så var det utrolig digg følelse å ri hjemmefra! Den digitale verden gir utrolig mange muligheter!

Timen var for Margrethe! Himla herlig med en pose full av tips og triks og ting å jobbe med etter endt trening! Det er byttene som skal på plass nå, og jeg skal jobbe hardt for dem slik at jeg kan forhåpentligvis trykke inn ett lite ekstra mål i år som jeg egentlig bare hadde som ett håp! Jeg tror faktisk det skal gå, selv om det bare var ett håp.

Slitsomme dager for tiden, men alikevel verdens beste dager<3 fyllt med nye ting og gleder!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *