Mitt 2019

Mitt 2019 har vært ett av de roligste årene på lenge, samtidig som mye har skjedd likevel.

Nå har jeg ventet på ferge, og jeg har hatt en skikkelig tenketid siste uken, så på tide med blogg…

Mitt år har vært fyllt med oppturer, nedturer, mye hardt arbeid, mye dårlig arbeid, videreutvikling og steg tilbake. Akkurat som alle andre år. Jeg er en målbevisst person som gjerne vil få så mye som mulig ut av alle år, samtidig prøver jeg alltid å minne meg selv på at det er egentlig ikke årene man skal gjennomføre som er viktige men veien man skaper gjennom flere år. Drømmemålene man har er som regel ikke gjort på 1,2,3.

Dette året har vært ganske stabilt. Trening av hester, jeg jobber kun i min egen bedrift, og har virkelig kunne forsøkt å tenke hvordan veien å gå er lur å gjøre. Det letteste er selvfølgelig å ikke å bo i Norddal, men det går jo og bo der og! Med litt mere tilrettelagte forhold tror jeg faktisk jeg skal klare det, så med tunga rett i munnen, mer hardt arbeid og ett stort forsøk på å holde min kjære tålmodige samboer blid å lykkelig så tror jeg at alt er mulig. Det er lett å tenke på alt som hadde kunne vært lettere og bedre hvis og om at, men det går jo fremmover med den akkuratte drømmen jeg har og! Det har til nå krevdes mye tålmodighet og støtte fra folk rundt meg. Det hadde ikke gått uten Ola og lillebror spesielt, og også mye annen familie og venner som hjelper til med diverse! Mer må til videre fremmover også, men jeg vet det vil gå. Det skal gå! Jeg er heldig, men det er lett å glemme! Siden jeg er så heldig må man tørre å ta sjangsen!

I dag har jeg vært på Sula og levert fra meg en treningshest og jeg hadde en skikkelig kose økt med Bruno! Det blir en spennende hest fremmover, bare han holder. Endelig har jeg hester som er godt i gang, og jeg ser så lyst på fremtiden og alt det harde arbeide jeg må stå på å gjøre videre for å prøve å nå drømmen❤️
Det lønner seg å prøve! Da kan jeg ikke angre når jeg blir gammel! Alt det harde arbeide og alle de harde utfordringene på veien har vært verdt det til nå når man tenker på det! Det har gjort meg sterk, smart og fått meg til å tro at alt er mulig! Man greier det man vil når man finner de rette veiene å gå!✨

 

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *