Lategrubblehelg med skrekkfølelse og fryd

Å velge sin satsning er ikke alltid like lett… å vite hva man burde satse på og gjøre er i hvertfall ikke lett… og man vet ikke om noe fungerer før man har prøvd!

For tiden (tror jeg så vidt har nevnt det tidligere) så er det litt tøffe tak å komme seg igjennom!

Driften her hjemme er for liten til at man kan satse på bare det foreløbig og jeg har også for lite fasiliteter og stallplasser til å kunne få gjort så mye mer enn det jeg har fra før.

Jeg er jo mer og mer ute å underviser og behandler, og det er meget givende! Mange av elevene mine gjør kjempe progresjon, og en del av pasientene har fått kjempe resultater! Derfor er det meget givende og elskverdig være ute å jobbe også, men med lange reiseveier og litt for lite kunder er det lett for at det blir minusprosjekt.

Samtidig er det mange ting i privatlivet som foregår. Oppussingsprosjekt, gårdsprosjekt og en del andre ting som skal eller burde ordnes i.

Det er vanskelig å få ting til å gå rundt med arbeid som tar MYE tid og man skulle hatt omdisponert mye av tiden til annet. I tillegg er økonomi en utfordring da jeg føler prisene mine er så høye folk er villige til å betale for meg nå, men det blir for lite til at man kan leve av det og derfor går ikke ting rundt på den måten heller…

Det er blitt ett kjempenøste med en haug av floker i man må nøste opp. Og planlegge har gått ut av opplegget mitt, struktur finns ikke lenger, og alt har rett og slett begynt å bli for mye og for slitsomt…

Mest trolig er det på tide å legge om stilen. Det er skummelt og tøft og evt skulle gjøre noe slikt, for man har aldri noen garanti for at ting blir bedre ved å gjøre endringsforsøk heller, men samtidig er det noe som må til nå. For teorien er jo faktisk slik at ting fungerer ikke nå heller, og da er det lite vits å stå i det p vente på at ting skal bli værre…

I morgen er det Mandag, ny uke og nye muligheter. Det skal bli en dag jeg virkelig skal sette meg ned å se hva slags muligheter jeg har. Sørge for at ingen får forstyrre meg før jeg har en påbegynnende, nedskrevet endringsplan!

Jeg har så lite lyst å gi opp! Når man holder på med noe man brenner så inderlig for og kunne gjort hva som helst for å få holde på med, så må man nå klare å være sterk nok å ta tak og komme seg ut av utfordringer.

Det vil jo føles fantastisk bra om man får det til til slutt! Etter nedoverbakke går det som regel opp igjen til slutt.

2 Comments

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *