Godt nytt år, og nye muligheter!

Godt nytt år alle kjente og kjære!

Jeg er en av de raringene som setter meg nyttårsforsetter, enkelt og greit fordi jeg er en målbevisst person og jeg anser nyttårsforsett som akkurat det samme som mål. Det har hvertfall fungert greit for meg alle år i forkant forutenom alle slike forsetter som trene mer, spise sunnere osv, det må være noe konkret og målbart, og det har vært lettest å holde om det dreier seg om hest. Slik er jeg.

Jeg liker også å reflektere over det man har gjort. Med en gang jeg så tilbake på fjoråret så føltes det ut som ett veldig kjipt år. Syke hester (avsluttet året med en seneskade på en avlshoppe av alle ting!), og ikke alle var mulige å få friske. Fikk ikke gjennom det jeg hadde tenkt ifht utbedring av stallen og jeg fikk ikke kvalifisert meg til det som var planlagt å ha klart stevnemessig til nyåret pga covid situasjonen og det ble kun to drektige hester av seks… og det var bittelitt tøffere å drive tungvint stall som nybakt mor enn jeg tenkte det kom til å bli.

Derimot etter å ha tatt meg selv i å være negativ og hard mot meg selv, påpper det frem en del bra ting også.
Jeg har klart å holde julene i stallen passe greit i gang selv om jeg ble mamma. Heldigvis ansatte jeg lærling, og evig takknemlig for at jeg fikk meg det ellers hadde det ikke gått. Jeg klarte å ri hele svangerskapet hele veien ut og det var rett på hesteryggen igjen etter fødsel. Jeg fikk bli mamma til verdens herligste Linus, og i huset er vi ikke bare samboere lengre, men familie.

  Jeg fikk meg ridebane selv om det må jobbes litt med bunnen og gjerde som flakser i vinden, så er den fullt brukende.

Jeg klarte stort sett alle treningsmål og nesten alle stevneplaner jeg hadde for 2020 tross situasjonen og pandemien vi fikk i verden. Jeg hadde ett stille mål for meg selv å bli Kretsmester og det fikk vi til.

Det er påbegynt noe jeg håper kan bli drømmeutegang for unghester på sikt.

Begynte å ta litt mer vare på meg selv.

Fikk være vitne og en liten hjelper til at Ola fikk bygd ut fjøs.

Kjøpte meg ett fantastisk hingsteemne som har blitt en gigantisk kjempe og koseklump etter drømmehingsten fürstenball.

Fikk ta imot drømmeføllet etter favoritthoppa mi på stallen, skimmel hingsteføll etter Vitalis/Negro på samme morgen før jeg reiste til sykehuset og ble mamma selv.

Fikk endelig godt nok gjerde i rundpadocken til å kunne temme hest på skikkelig vis uten at man risikerer at de hopper gjennom gjerde.

Fant en mulighet for å trene for en fantastisk trener med super engasjement uten å måtte reise meg ihjel.

Så alt i alt ett greit år!

Mine mål for 2021 er ikke helt satt enda, men håper å ha det i boks ila uken. Det jeg vet er at jeg skal jobbe hardt for å få gruset luftegårdene her hjemme, få fortsatt på utbedring av stallen og fortsette litt på utegangen. Håper jeg kan få til litt fler drektige hopper denne sesongen og at jeg får satt meg noen fine treningsmål og stevnemål med gutta mine. Jeg håper også det blir større muligheter mtp treningshest, og en virkelig stjerne i boka hadde vært om ting ble så økonomisk bærekraftig at man kunne tenke på å ha to lærlinger!
Jeg drømmer jo også om å kunne ha alt klart til å kunne bygge ridehall innen jeg er 30. Det tror jeg kan bli ett tøft mål, men det er jo lov å drømme!
Jeg føler på meg at 2021 blir ett bra år! Det er snart vår og lysere tider, barnehagestart for mini, og man begynner sakte men sikkert å finne ut av hvordan man skal få ting til å gå rundt som familie med to selvstendige næringsdrivende og en ekstrajobb!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *