Skikkelig vinter og snø i nesa

Vinteren er kommet for fullt! Jeg var ikke helt klar for det, men til tross for at alt blir litt tyngre, kaldere og våtere, så er det veldig vakkert!

I dag har det blåst og dalet ned. Mesteparten av dagen satt jeg inne med kontorarbeid. Det er noe jeg liker ekstremt dårlig, så det er noe jeg bare må få fra meg når man kan og må helst være det første jeg gjør Ila en arbeidsdag. I dag ble kontorarbeidsdagen lang, men mye fornuftig gjort!

På kvelden fikk jeg barnevakt da ett sett med besteforeldre lurte på å få låne godgutten. Så da var det bare å kle seg godt å trene hest.
Jeg syns egentlig det er veldig deilig å trene hest når det er slikt vær, selv om man ikke kan satse på den beste dressurøkten, så er det deilig å galoppere de igjennom å kjenne på været.

Når jeg kom til Blondie i dag var han veldig fin! Så vi tok litt tak i overganger og bytter. Jeg red på marka da det var litt ekkelt på ridebanen, så vi hadde stor plass og da kan han ta litt av. Vanligvis er det bare litt større steg og litt hopp og sprett, men i dag tok han helt av, så bena forsvant innunder han og vipps gikk han uventet den ene veien og jeg fløy den andre veien.

Det er ikke så ofte jeg ramler av, men nå har det faktisk vært en gang i halvåret. Hehe…

Sist jeg ramlet av var jeg gravid. Jeg slo meg ikke, men fikk meg en støkk! Sikkert fordi jeg var så langt på vei, at jeg beskyldet meg selv veldig for konsekvensene det kunne fått. Etterpå red jeg bare på de snille eldre hestene. Etter det fallet, har jeg hatt ett ørlite sug i magen for å falle av igjen. Ikke så det har vært ett problem, men en underliggende sitring som har sagt til psyken min at jeg ikke kan falle av. Det er merkelig, for jeg slo meg jo ikke, men hodet mitt har ment at jeg virkelig ikke kan falle av, akkurat som at det har vært en skam.

Jeg har jobbet veldig mye mentalt etterpå med det, uten å være så veldig åpen om det, men det som skulle til for at det skulle gi seg var faktisk å falle av igjen. Så endelig i dag skjedde det, og det var akkurat som å skru på en bryter. Hodet mitt bare sa: hva er det du har vært bekymret for tidligere, dette er jo ikke noen sak!

Jakken min fylte seg med snø i dag, snø i nakken, snø over alt, det var kaldt og forfriskende! Men så deilig når resultatet ble at man følte seg som seg selv igjen etterpå!

Det laver ned enda. Det hadde vært gøy om det kunne kommet en del nå, også blitt litt minusgrader og puddersnø!✨🤞🏻
Det er ikke så ofte det er masse fin snø her jeg bor, da må jeg lenger opp i bygda, så man får nyte på!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *