Hingsteføll og manager

Endelig kom det etterlengta føllet til My! Nå må man vente helt til Mai for de to neste… det føles som en evighet… Da er det Asta som skal ha føll med Aros og Verona skal ha føll med Vitalis. Det blir spennende det og!

Nå er det tredje året mitt hvor jeg tar imot føll hjemme på gården. Tiden flyr, og fjerde sesong med bedekninger trår evt. Inn. Jeg er veldig usikker på hvordan jeg skal gjøre det i år da man fikk litt andre økonomiske forutsetninger grunnet korona og jeg står hjemme med to egne hingster som egentlig skulle vært vist…

Det positive er at de to hingstene jeg selv har kan jeg nå bruke god tid på å forberede til neste år. Det kjipe er at skal man importere sperm i år med norsk kronefall og en annerledes hverdag, så kan det fort bli HEFTIG dyrt! Men, jeg må snart ha bestemt meg, så My får «gjort det hun skal», som er den første hoppen som føllet her i år.
Hun føllet natt til 2 April. Jeg var trøtt når det kom og underbevisstheten min var nok veldig innstilt på å ta imot nok ett hoppeføll da det er det eneste jeg har fått disse årene jeg har holdt på, selv om det jeg virkelig ønsker meg er en råflott hingst!

Endelig kom den! Stort fint og velskapt hingsteføll etter Springbank med Romanov som morfar! Vakre avtegn har den også som en super bonus! Jeg gleder meg enormt på å se bevegelsene og bli bedre kjent. Til nå er det en rolig kosegutt som ble født inn i tidenes snøstorm… Her som omtrent aldri er snø. Jeg krysser fingre for at våren snart kommer nå! Det har vært en våt og lang og mørk vinter!

Siden jeg ENDELIG fikk det etterlengtede hingsteføllet mitt har jeg enda ikke klart å tenke meg til navn. Det skal være fancy og perfekt, fremheve hvor mye det betyr for meg og klinge på en fancy og elegant måte, og på en måte for min del ha en betydning om at dette er det første hingsteføllet jeg selv har avlet. Til nå har jeg googlet latinske ord opp og ned, for det syns jeg kan være stilig, også vil jeg gjerne at navne skal begynne på S. Det er jo ikke hastverk å finne navn, men man får en helt annen personlig holdning til dem med en gang man kan kalle de for noe.

Det har vært noen fine dager for meg de siste dagene. My sitt føll som man gikk å ventet på kom og helt uten trøbbel, som er det beste som fins! Endelig har jeg og Ola fått somlet oss til å shoppe inn det vi trenger for å få i orden ett bad i huset, så kanskje man snart er ferdig med tiden hvor man må løpe ut og ned i leiligheten for å dusje, og til sist så har jeg klart å nå første mål i Fitline med å bli manager! Det er utrolig gøy, og det betyr litt for meg at man kan faktisk jobbe som man vil og forme livet som man vil om man er villig til å gjøre jobben og innsatsen som kreves for å komme dit!
Jeg heier på meg selv, og står på videre! Det er gøy når ting går som man ønsker, og man får bevist for seg selv at alle drømmer er omtrent mulige å få til med nok tålmodighet, tid, gjennomføringskraft, viljestyrke og målsetting!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *