Nytt år nye mulighet, gammelt år og tanker

Det er ganske skummelt å skrive denne setningen, men etter ett halvt år i ett nytt liv har jeg bestemt meg for at bloggen er noe jeg vil holde liv i, og jeg håper Instagram og Facebook kan brukes aktivt. Kanskje man kan leke seg med YouTube på sikt også.

Jeg liker å late som at man kan bli en influenser. Så kan man drømme om at en dag, så har man en haug av følgere.

Det skal sies at det halve året etter at jeg fikk Linus så har det vært vanskelig å finne ut  av hvordan man skal rekke over de tingene man ønsker. Jeg så faktisk på en måte litt for meg at ting skulle være litt annerledes. Heldigvis har jeg jo klart å snu det meste til noe positivt eller lærdom som vanlig. Men det er tøft å få noe inn i livet som man blir uendelig glad i, men som gjør at alt blir snudd på hodet. Samtidig har det fått meg til å tenke litt annerledes og føle litt annerledes for ting.

En hverdag med mye hest som skal følges opp, lite søvn og ingen aning om hvordan man skal få gode rutiner er tøft. Det er heller ikke bare bare at man blir satt på prøve med at man blir «tvunget» til å være flinkere og ta imot hjelp og at man må kommunisere med de rundt seg.

Mine største utfordringer er nemlig dette. Være flink å kommunisere og klare å forstå at man trenger ikke greie alt selv eller få til alt alene.

De siste ukene har jeg virkelig tenkt mye på hvordan jeg vil ha det fremmover, og to ting er ganske klinkende klart. Jeg skal satse større enn noen gang på avlen, trening av hest og ridningen, og jeg skal være flink å planlegge å sette av tid til familien min og annet kos som jeg trenger i hverdagen.

For jeg vil ha flotte hverdager på den flotte gården hjemme full av hester med verdens herligste familie. Jeg vil dele oppturer, nedturer og erfaring med alle som heier på meg på veien og bevise for de som ikke tror at det går an at det går.

Så med dette erklærer jeg bloggen og nettsiden som åpnet igjen, det skal være fullt fokus på treningshest og salgshest, og jeg skal bli tidenes planlegger og hestemamma. Kanskje klarer man å ha to lærlinger fra sommeren av, og flere føllhopper enn man hadde sett for seg og en haug av edelstener å trene. Det hadde vært gøy, gøy, gøy!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *