Ferietur

Ut på tur, aldri sur!

I helgen er jeg OG Ola faktisk, på tur sammen. Vi skal i barnedåp på Søndagen, og måtte derfor ta turen helt til det vakre Østlandet.

Det er sjelden vare for tiden at vi reiser sammen på noe, så selv om det er en mer obligatorisk ting å reise på en bare kun en ferie, så var det jammen på tide.

Det er alltid skummelt å reise bort når man har plenty med dyr man skal ta seg av og egentlig en mektig stor andel av andre ting som skulle vært ordnet opp i. Jeg vet at alle mann er i de beste hender og at ting og tang ikke går noe sted, men allikevel blir man tenkende på om det går bra hjemme og om det er for mye til bry til de som har sagt seg villig til å hjelpe til allikevel.

I dag har vi startet med en rolig morgen hvor man faktisk kunne sove HELT til man våknet av seg selv, og resten av dagen byr på å møte pappsen når jeg først er en tur nedafor og litt tid med gode venner<3

Det er deilig å kjenne litt på «den normale hverdagen», da får jeg alltid bekreftet at den harde, travle hestehverdagen min er helt perfekt for meg og at man bare må stå på sånhardt det går og litt til for å komme dit jeg ønsker!

Ønsker alle en strålende Lørdag! Jeg skal prøve å senke skuldre og slappe av så godt jeg klarer😅🙌🏻

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *