Travle dager = bra dager

Den siste tiden har det vært mye travle dager! Slik blir det når man har masse man holder på med og alt dette skal ha en viss standard. Det er slik å være selvstendig næringsdrivende. Jeg elsker det!

Både jeg og Ola har nok å henge fingrene i for tiden. Jeg med mitt forsøk på en ok business, han med sin business, alt dette omhandler masse dyr som må ha det stellet de trenger og rutinene de trenger, diverse som skal organiseres og ordnes klart eller ryddes opp i, videreutvikling av alt rundt oss, husarbeid innimellom og vi pusser opp… MASSE greier å fylle dagene med. Slitsomt kan det bli, men aller mest er det herlig!

I dag har vært en megadag! Vetrinærbesøk, eier besøk fra en veldig søt dame som eier Treningshesten Bruno, fått hengt og hjulpet Ola litt, pusset opp og gjort husarbeid! På slike dager er det viktig syns jeg at man er fornøyd med meg selv. Det er jeg, og skal med god samvittighet finne den nyoppredde sengen og lade opp til en ny dag i morgen!

Viktig og ikke kjede seg, så husk- stå på så godt du kan😁

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *