De første dager

De første babydager er gjennomført! Nå er det bare ett helt liv igjen. Det er så rart å tenke på at den bittelille gutten man har i armene skal vokse opp til å bli en stor, kjekk mann❤️

De første dagene etter sykehuset har gått veldig bra! Litt mageknip hadde lille Linus første natt, men ellers har han nok vært ganske eksemplarisk, syns jeg hvertfall! En ting er sikkert, og det er at han er verdens skjønneste gutt, og jeg er helt forelsket!

Det er rart at man har brukt ett helt liv på å tenke at familie ikke er noe for seg, også får man det, også elsker man det alikevel.
Med andre ord, mange år med bortkasta energi!

I helgen har vi hatt besøk av masse familie og venner og bare hatt det kos! Slik blir det noen dager videre og tenker jeg, tross at jeg skal ta stall og stå på litt videre der også. Tror bare det er viktig å nyte første tiden som nybakt familie, glede og kjærlighet❤️

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *