Tidsklemmen

Så satt man på fergen på vei ut på jobb. Det blir ofte i sånne settinger man får blogget, instagrammet eller gjort kontorarbeidet, ellers går det i 120 for tiden.

Med lange reiseveier, flere forskjellige prosjekter for å få økonomi til å møtes og i tillegg forsøke å få diverse andre ting i livet til å gå rundt kan bli til at man må kjøre ett ganske heftig tempo, men da er det veldig gøy når ting går rundt selv om det kan føles en anelse slitsomt når det pågår.

I helgen holder jeg trening på en stall som heter Wenaas som ligger i Tresfjord i Møre og Romsdal. Det er ett super flott anlegg, så når jeg reiser ut dit har jeg som oftest med meg en hest eller to så jeg får trent litt skikkelig selv også. Det er også derfor jeg sitter på fergen å tenker på tidsklemme, etter en formiddag med spurtarbeid for å komme til mål og få reist på jobb og få hatt med seg hester…

Med stall hjemme som gjøres på egenhånd med god hjelp av kjæreste, utreiser for oppdrag, behandle hester, holde treninger, treningshester, avl, unghester, gårdsprosjekt, oppussing, ekstrajobber, så kan det innimellom føles mye. Det sies jo at man bør satse på en ting og det er jeg helt enig i, men i hestebransjen er det IKKE lett i oppstartsfasen.

Jeg vet godt hva det er jeg vil satse på og hvordan jeg vil ha det når målet er nådd. Det målet er god nok grunn for å stå på som rakkeren nå, så får man håpe man kommer igjennom og når målet til slutt!

Bare man greier å stå i det den perioden man må styre med alt selv om man må stå opp klokken seks hver dag for at dagen ikke skal bli helt kaotisk, tenke hva som er de rette prioriteringene, gjennomføre, tenke effektivt hele veien, ofre – for det må man, familie, venner, tidsklemma er hard.

Jeg har bare så lyst at det skal være verdt det til slutt og at man får det til. Får til det som jeg og Ola står på for hjemme. At vi kan nå toppen vår til slutt, sammen, hjemme på gården💖

One Comment

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *