Inspirasjon

Jeg elsker de dagene jeg er ute og underviser, det er så inspirerende!

Jeg vet ganske klart og tydelig hva som inspirerer meg! Det er enkelt:

•Kjærlighet

•Hester

•Hestesport

•Hestemennesker

Kort og konsist! For meg er hest alt, og får man litt menneskelig kjærlighet på toppen er det midt i blinken, men de rundt meg må være fyllt med forståelse for min lidenskap til hest. (Her er min kjære mann Ola fantastisk, respekt!)

I går var jeg på Sula Rideklubb. Der har jeg behandlet, ridd og undervist, og jeg er SÅ INSPIRERT! Inspirert over hvor mye kjærlighet det er i hestesporten! Kjærlighet for hesten sin! Alle vil at hestene sine skal ha det topp og best mulig!

Det og få være vitne til at folk gjør så godt de kan for at en hest skal ha det best mulig er vakkert. At folk forsøker så godt de kan og ha forståelse for hva hesten trenger, om den er frisk, hva som er best for den, hva liker den, hva liker den ikke… De fleste eiere jobber kanskje med dette ubevisst hele tiden, men når man kommer inn som noen fra sidelinjen og får se hvor mye eiere brenner for de vakre skapningene sine og man ser hestene forsøker å gjøre så godt de kan, kan det røre fra topp til tå!

Det å ha hest eller drive med hestesport er så mye mer enn en hobby! Man former ett vennskap og samarbeid med ett dyr som snakker ett helt annet språk enn det vi gjør, det er mye ansvar, mye hodebry, mye kjærlighet og MYE tid som brukes på hest. VAKKERT og såååå INSPIRERENDE!

Reise hjem etter en slik dag er alltid ett kick! I går red jeg fine hester, ser elever utvikle seg, ser eiere tar valg for at hestene skal ha det bra, ser eiere brenne etter å lære mer kunnskap om hvordan de kan «hjelpe» hesten sin videre på best mulig måte, ser videreutvikling! Det gir meg så mye inspirasjon og motivasjon!

Det er dette som gjør at det er så verdt det å slite å streve for drømmen om å slå igjennom å kunne jobbe med hest! Alle disse vakre stundene med hester og hestefolk! Dere gjør hverdagen min magisk og jeg elsker den! Jeg har ikke lyst å bytte den ut med noe💘

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *