I 110!

For tiden holder jeg på i 110! På en måte elsker jeg det. Det gir energi og måtte stå på, tenke fremtid, hva lønner seg, hvordan, hvorfor osv. Alt man må tenke på for å drifte ett firma. Når man skal forsøke å leve av hest sånn som meg må man hvertfall gjennom ett helt hav av tanker. Kanskje er jeg skrudd sammen slik at det er sånn det blir, men jeg vil jo få det til med at det faktisk er levbart og ikke på konkurs vei.

Jeg har ofte hørt at det er ikke det at man trenger flere timer i døgnet, man må prioritere rett. At man må prioritere rett er helt sikkert og visst, men jeg skulle faktisk hatt flere timer i døgnet for tiden. Det er nemlig faktisk ikke nok tid.

Siste dagene har gått i masse kontorarbeid, planlegging, pluss at jeg forsøker å jobbe ute da inntekten må komme fra ett sted, og jeg forsøker å få til målet som er hjemme. For dere som leser dette: det er ikke kun for penger jeg jobber ute! Jeg brenner for å lære bort og jeg elsker kundene og eleven mine over alt på jord! Men, jeg skulle hatt ett bedre tilholdssted hjemme slik at man hadde sluppet å leie seg inn på diverse steder for forskjellige ting.

Det blir i fremtiden! Deg skal det! Det er bare litt tøft akkurat nå! Tøff økonomi, tøft tidsmessig, en anelse stress, mye tenking og mye papir- noe jeg rett og slett får angst av da det jeg er god på er å være ute i aktivitet.

For min egen del sier jeg med dette: stå på, det skal gå, du skal greie det!✨💪🏻

Look for the stars, my future is my illusion✨

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *