Hei hå, nå er det jul igjen!

Det er første desember i dag! Førjulstid og kos.
Det er kos! Men det er litt stress også. Her i heimen går det i våkennetter for minstemann for tiden for han driver å kjører på med å få tenner. På tre dager har det begynt å stikke frem to stk, og man er inne i 14 dag omtrent med lite søvn. Kjipt er det når man har vært bortskjemt hele veien helt til nå med en lillegutt som har hatt stort sovehjerte og kjempe tålmod.

Så skal det pyntes til jul i hus og på gård, regnskap skal sammensluttes, reklame for neste år må ut slik at alle får med seg at jeg kan holde treninger, selge hester og trene hester neste år også. Tanker om neste års avlssesong spinner i hode, drømmer og tanker om prosjekter videre, og ikke minst – stevnemål og mål for hestene.

Her er veldig mange spennende hester nå! Veldig mange spennende hopper, og endelig til våren får jeg bedekke mine to første egenproduserte hopper!

I dag har vært en lang dag med en litt irritabel mini, ett rotehus som jeg vil få i orden til jul også skal stallen gjøres på best mulig vis. Ting er ikke helt som jeg ønsker i stallen for tiden, men jeg tenker jeg må prøve å stå i det. Det blir snart! Ting går bare litt saktere enn jeg har lyst til om dagen…
Det jeg da får kjenne mest på er alt man ser på nettet, også sammenligner man seg selv med andre, noe man absolutt ikke skal gjøre. Jeg vet det snart er min tur igjen og kose meg litt i stallen også, og ikke bare måtte være kjapp og stresse… Få tilbake litt systemer.

Dagen i dag ble en god kombo av alt mulig. Mini skal holdes blid, seks maskiner med klær er vasket og julepynten er kommet frem og noe satt på plass. Man får heldigvis litt ro i sjela av å se på julestjernene som skinner i vinduskarmen.

I morgen skal jeg ri på Ridesum trening med Blondie igjen, og det gledes! Man har noe å se frem til. Blondie har hatt noen litt rolige dager nå, så blir spennende å se om han har tygget og tenkt litt på byttene😊

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *