BENETTONS BRUNO

BENETTONS BRUNO

Det er ene hesten på stallen hjemme hos meg, som er tiltenkt å beholde selv slik at jeg har hest som jeg kan utvikle meg sammen med og målsette med. For meg er det viktig å kunne å ha litt slike hester, for jeg føler det viser folk hvordan jeg får formet hester over lengre tid, og for å holde min egen motivasjon oppe er jeg klin nødt å ha noe som jeg kan kalle mitt eget, som ingen andre kan bestemme noe over. Sikkert sært, men slik er jeg!

Til daglig kalles han kjekkasen her for Bruno. Noen dager kan han og bli omtalt Trampe…

Bruno er en Vallak som er født i Tyskland i 2010, og kom til Norge som treårs. Han er etter hingsten Benetton Dream og hans morfar er Donnerhall. I Norge har han hatt samme fantastiske eier alle år igjennom, og det er nok grunnen for at han har sin herlige personlighet!
Første gang jeg møtte Bruno var på en trening for meg. Jeg fikk ri han, og selv om han hadde sine utfordringer, så smeltet han meg ganske fort!

Det kom til ett tidspunkt der gammel eier skulle selge han, og det var slik Bruno endte opp hos meg. Egentlig som treningshest med litt ekstra «bagasje», som det tok litt tid å finne ut av, men nå nesten ett år senere begynner ting å løsne! Det er da det er så gøy at man ikke gir opp! Jeg er så takknemlig for at jeg fikk muligheten å forsøke å få han til fra gammel eier.

Bagasjen hans er grunnen for at han bare har blitt hos meg, også får vi se hva veien videre bringer. Nå har han begynt på litt øvelser, og jeg håper å få han med ut på stevner over nyttår. Han har kjempetalent for passage og piaff, derfor kallenavnet Trampe. Det er like naturlig som alt annet, så selv om det til tider er noe frustrerende, kan man bare smile når han drar siden til.

Ikke bare har han kapasitet, men det føles ut som han virkelig vil være sammen med meg! Følger meg som en hund, alltid blid og glad, og verdens største godisgris og kosegris! Det går jo ikke an å la vær å bli glad i det vesenet her.

Bruno har verdens største gullhjertet og verdens herligste personlighet, og jeg er ganske sikker på at denne karen får en gravstein hjemme i hagen😅💓

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *