Lang Lørdag

Denne helgen er det trening for Wenche Johannes! Hun er en rå dame! Må virkelig si jeg elsker å ri for henne!

Med i ilden har jeg hatt med Selveste Blondina som har fått kjøre seg i går og i dag og i morgen skal kjekkeste Bruno få være med! I tillegg har jeg ridd en hest som har stått hos meg i trening siste uken. Den skal gå alle tre dagene.

Til nå er jeg mega fornøyd med de hestene som har gått og det de har gjort til nå. De har jobbet på og gjort så godt de kan! Kjekt å ri når man føler at hestene vil jobbe for deg og man begynner å få til ett godt samarbeid.

Jeg er så spent på tiden videre med Blondie. Hver eneste dag på ryggen hans er som å sveve på en rosa sky! Drømmehest! Once in a lifetime! Jeg er så takknemlig for alle dager med han, og håper ting kan gå nokså smertefritt en stund til, helst for alltid eller lengst mulig hvertfall…

Med litt reisevei tar ting tid når man er på trening slik, og når man kom hjem i dag var det snøkave, klissebløtt og kaos i heimen så Bruno fikk ikke helt den forberedende dagen for trening i morgen, men får krysse fingrene for at energien er på plass allikevel.

Keep up the good work, it will pays off at the end!

Det skal jammen nytes med en god natts søvn, som beklageligvis blir en time kortere siden vi stiller klokken!😱😅

Natti natt!

http://www.camillaslinjer.no/wp-content/uploads/2019/03/c8326189558842f3ba6455e3602f47f9.mov

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *