Første Stevnedag av to.

Første stevnedag er over. Debut i MC på landsstevne for meg og Blondie er gjennomført. Det var veldig gøy i dag.

I programmet er det mye smårusk som trekker ned mye, men det blir nok bedre etterhvert med mer rutine, styrke, lydighet og smidighet. Det var vanvittig gøy i railen i dag, og jeg koste meg skikkelig samtidig som det føltes som om Blondie elsket å vise seg frem!

Alt har vært så enkelt i dag, fordi jeg har så vanvittig bra team rundt meg som stiller på å hjelper til. Hestepasser, bildetaker, folk som vil hjelpe til med diverse, mentalcoach, hovslager, folk som heier, og en veldig tålmodig og en snill mann ved min side (på telefon hvertfall i dag).

Nå er det sengetid, før man skal opp tidlig å kjøre på med ny stevnedag.

Sløyfe ble det også i dag, HURRA!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *