Påsketid

Her er ganske stille fra min front for tiden. Mye å gjøre og mye å tenke på og fundere på, så jeg har rett og slett ikke prioritert så mye sosiale medier. Det blir gjerne det jeg nedprioriterer når dagene ikke er lange nok til å rekke over alt jeg har lyst til!

I dag er det langfredag, jeg satte av dagen til litt egentid, senket skuldrene ett par hakk og dro til frisør! Så fantastisk herlig!

Jeg har egentlig aldri funnet en frisør jeg har vært fornøyd med, men ENDELIG har jeg funnet meg ei superflink, som til og med driver med hest! Rå dame!

Med lekre bryn, oppfrisket farge på håret og tuppeklipp, kan jeg gå resten av påsken i møte med glede!

På planen resten av påsken går nok tiden som vanlig mye til hest. Wenchetrening står for tur, noen kommer å skal se på en salgshest og noen hester skal holdes i gang. Aldri fri når man er selvstendig næringsdrivende dyreelsker😂

Ønsker alle en strålende fin påske! Håper noen kan gå en skitur, spise en appelsin og en kvikklunsj for meg! For det er ikke på prislisten i år for meg!

God påske til alle, nyt dagene til det fulle!❤️

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *