Å gjøre de endringer som kreves.

Jeg holder på å jobbe med å tenke «nytenkende», og å fokusere på de tingene som lønner seg å fokusere på ifht hva jeg drømmer om å gjøre! Det er vanvittig lett å skape seg rutiner på ting som man aldri kommer seg ut av, ihvertfall har jeg det slik.

Det er tøft å satse på hest uansett hvordan man gjør det vil jeg tro, og det er ekstra tøft her jeg bor med disse avstandene som er. Alikevel vil jeg jo gjerne gi det en sjangse.

For meg er det lett å desperat handle etter «inntekt». Misforstå meg rett for man må jo ha det, men det er lett å glemme veien man jobber for dersom man får tilbud som man kanskje tenker er smarte, men som egentlig kanskje ikke er så smarte alikevel, fordi det ikke tar deg mot det rette målet og den riktige veien. Noen ganger er det jo også slik at det man en gang hadde lyst å gjøre kan endre seg over tid og man må da justere målene underveis.

Mitt mål er trening av hest og avl. Kort fortalt. Det skal foregå mest mulig hjemme, og fokuset må være å jobbe seg opp og bygge seg opp hjemme! Min største utfordring er faktisk siste tiden vært at jeg har fokusert mye ute! Vel og bra, og meget inspirerende, men ikke en vei som gir god progresjon hjemme.

Det er en vanskelig kombinasjon å få bygget seg opp. Hest tar tid, så vanskelig å kombinere med annet arbeid, det er dyrt og derfor er man avhengig av annet arbeid og det tar lang tid å bygge seg opp rykte, hester og alt som skal til.

Siste tiden har jeg jobbet mye med å tenke gjennom veien videre, og endelig begynner ting å komme litt på plass. Jeg er så spent på å dele det! Jeg er så glad for at jeg innimellom klarer å ta tak i meg selv når ting har humpet i feil retning «lenge nok».

Klar for veien videre, klar for mål og fremtidsplan, klar for å stå på!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *