Fredag og vårdag! Klar for helg.

I dag er det en fantastisk flott dag! Man kjenner arbeidslyst og motivasjon bare booster på siden det er fint vær! Strålende blå himmel, sol, varmt og vindstille… Det kan jo ikke bli bedre!

Jeg har hjemmedag i dag. Starter alltid de dagene med stallrutiner og fjøsrutiner også baller dagen seg på ettersom hva man må gjøre eller hva som trengs å gjøres. I dag har jeg bare lyst å rydde HELE gårdstunet så det kommer frem i sin prakt, men tror det blir for mye jobb for en enkelt sjel, selv om her er langt ifra veldig rotete, men mitt mål er å kunne ha ett helt strøkent tun til slutt, og da må man rydde litt i ny og ne om man skal komme seg mot målet. Det er mye «rot» på en gård som skal finne sin perfekte lagringsplass, og det tar tid å finne ut av hva som er lure og lønnsomme løsninger. Stallen hadde også trengt seg en shine, da det har blitt litt flytende kaos i en hektisk hverdag.

Denne helgen skulle jeg egentlig reise ut for å hold trening, men slik blir det ikke da ridesenteret jeg har holdt treningene på stenges pga snikk snakk… Det er synd det skal være slik! Må vi virkelig ødelegge slik og være så slemme mot hverandre i den fine sporten vår? Jeg får håpe jeg om ikke for alt for mange tiår får opp mitt eget og slipper å være så avhengig av andre steder.

Derfor blir det dessverre en hjemmehelg, elevene mine må utebli trening, lommeboken min blir hakke enda tynnere og kunnskapen jeg liker å lære bort får bli inne til en annen gang, men jeg skal rydde og pusse opp og kose meg med hestene hjemme i stedet! Det er meldt strålende vær også, så kanskje man kan finne frem grillen! Det hadde vært kjekt! Med en gang grillen er funnet frem og man hører måkene skriker, da går det bare en vei og det er lys tid helt frem til høsten siger seg på igjen. I dag var første dagen jeg slapp ut hester samtidig som solen strålte og man kunne høre måkeskriken. Gleden av den lyden er ubeskrivelig for en sjel som meg som har ventet SÅ lenge nå på litt slik vær. Det er tredje vinteren jeg har kommet meg gjennom i Norddalen. Den har vært tung og laaang…. Oppussingsprosjekt som har føltes som ett evighetsprosjekt, og det å hele tiden vri om hode for å ha kreative løsninger for å holde hestene godt i gang, i tillegg til at det har vært mye styr denne vinteren. Det er vel det som har gjort den ekstra lang, og med en gang jeg fikk en slik dag som i dag, føles alt 100 ganger lettere! Så jeg er absolutt klar for at nå burde det være vår videre.

Med lunsjen innabords skal jeg ut å galoppere noen hester på engen! I sola! Herlig! Da kan ikke ting føles bedre <3

Ønsker alle en strålende helg!

 

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *