Travle dager med stevneabstinenser

Så var nok en helg over. Ikke at det er så stor forskjell på dagene mine at det er store skilnader på helg og ukedager. Helger er vel faktisk nesten mer travle enn ukedager, hvertfall når det er hjemmehelger.

Denne helgen skulle egentlig brukes på stevne, men pjusken er ikke 100% enda, og alt i alt, lurer jeg på om han bare skal få avslutte sesongen sin, så får vi krysse fingre for en knallstart etter nyttår!💪🏻💓 Det er bittelitt sykt at til og ha 11 hester, så er det kun en hest jeg har løst ut lisens på i år…

Siden det ikke ble stevnehelg, har man brukt litt tid på å pusse opp hus i stede! Jeg håper så inderlig at man klarer å være inne til jul! Det trenger ikke være 100% bra, men hvertfall overlevelig. Det tar nok sin tid å komme til det punktet å få alt slik jeg virkelig har lyst til, men per tid er jeg innmari fornøyd med det resultatet huset har formet seg til til nå!

Så selv om helgen har vært vemodig og se alle som er ute å koser seg på stevne, så har det vært godt å få stått på litt hjemme. Med husprosjekt, gårdsprosjekt og stallprosjekt er det nok å finne på for å si det sånn!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *