Ett av mine forbilders suksessmåte, lån i banken!

Tusen år siden sist innlegg! Jeg har laget veldig mange halvferdige innlegg og en hel haug overskrifter, men tid til å skrive ting ferdig å publisere har ikke vært til stede!

Det går i ett sett for tiden! Oppussing av hus, stall, hester, utbygging, utbedring, gårdsarbeid, jobbe for Ola, jobbe for Daniel, planlegging, opprydding, søking av midler, 1000 tanker, og alt det andre som hører med i ett «normalt daglig liv» som husarbeid, sosialt liv, familie, ta vare på seg selv (alt dette er lite prioritert for tiden). På en måte har jeg ikke lyst å klage på det, men samtidig så må jeg si «angsten» for diverse er langt oppi halsen og det er temmelig fullt og rotete i tankeboksen for å si det mildt!

Jeg er besatt på det jeg holder på med! Med hest! Uansett hva så har jeg så (unnskyld uttrykket) MEGA FUCKINGS SINNSYKT SATANS VANNVITTIG LYST til å greie å slå igjennom på en eller annen overlevelig måte! Jeg kunne seriøst omtrent gjort hva som helst!

Som vanlig sitter jeg i bilen, på ferga nå. Fattig, sent hjem, med paranoia… For hva? For å mislykkes.

Alikevel er motivasjonen på topp! Selv om det meste rundt meg for tiden raser sammen! Jeg er motivert for å lykkes, motivert for å alltid tenke endringer, alltid evaluere hvordan ting går, hva som må gjøres bedre osv… Og akkurat nå, er mye på bånn, og man må ta tak i alt å jobbe frem igjen på nytt.

I dag så jeg ett intervju med en hestemann jeg virkelig ser opp til! Andreas Helgstrand.

Han er en dansk topprytter og er en av verdens beste til å finne kommende topphester. Han har kjøpt og solgt hester til verdensmestre og OL-deltagere, og har en enorm suksess med Helgstrand Dressage som har gitt han stor anerkjennelse i ett etablert forretningsliv.

Jeg skal innrømme at jeg ikke har lest meg så voldsomt opp på hva han har gjort før han etablerte bedriften sin, men han har hvertfall ridd på den beryktede Blue Hors Matine, som jeg personlig mener var en av de hestene som tok dressursporten til nye høyder, før en del andre av topphestene som senere har fått mye mer anerkjennelse enn den flotte hoppen Matine noen gang har fått. Han selger den dag i dag og har den dag i dag mye av de beste hestene man kan tenke seg!

I intervjuet med Andreas fortalte han faktisk om hvordan han startet opp det han driver med i dag og har hatt så enorm suksess på.

Han lånte 20.000 millioner for å kunne kjøpe seg topphester! Det er en SYYKT stor risiko og ta, og jeg må si det er ett vanvittig sporty trekk å ta for å kunne leve ut drømmen! I tillegg lette han etter disse hestene på steder andre salgsstaller ikke reiste for å finne hester.

Jeg tror aldri noen banker her vil satse slik på lille meg som ikke har så mye å vise til, men det er utrolig motiverende og vite at ting går an! Det går an å drømme og lykkes! Det går an å satse stort å lykkes! Av akkurat det man vil!❤️

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *