Skrivehode i dvalemodus

For tiden er jeg faktisk litt tom for ideer å putte inn i bloggen, og de temaene jeg har tenkt på tar en del tid, noe som ikke har vært så mye av siste ukene. Det er akkurat som skrivehode mitt har gått litt i dvalemodus. Kanskje fordi jeg ganske ofte for tiden ikke har den tiden jeg ønsker for å få på plass ett godt innlegg.

Så derfor bare klabber vi ned noe om hverdagen. Da går det fort og gæli, og folk får høre litt om min hverdag og hva jeg holder på med.

Nå sitter jeg på fergen og propper i meg cola og melkesjokolade… KJEMPESUNT!😂 Jeg er på vei til Sula for å få ridd litt i ridehall og undervise litt i ridning for de som vil det. Disse Torsdagene blir ofte litt kaotiske med masse hest hjemme, i dag sto jeg opp for sent og man skal komme seg av gårde… Som alle andre dager man skal tute på tur gikk det bra i dag også på hengende håret! Det er jo denne elskverdige fergen man alltid må rekke.

Det skal bli godt å få ridd godt igjennom ett par hester i dag og ha en meget aktiv dag før jeg skal sette meg ned med en haug med papirarbeid i morgen før man «tar helg». Neste helg igjen er det Trude trening, så jeg skal faktisk forsøke å sette av litt priotid med Ola denne helgen. Det blir hvertfall ikke mye Valentines day på oss i dag med en fullspekket arbeidsdag.

Selv om det sikkert høres ut som ting føles travelt kan jeg konstantere at jeg elsker disse dagene! De blir innholdsrike, man får kjenne på og evaluere effektiviteten sin, treffe masse fine folk og man får gledet seg på å ta seg litt tid til koselige ting når man får gjennomført litt arbeid.

Jeg er så glad i livsstilen min og det jeg har i livet akkurat nå. Så siden det er Valentine- ta deg litt ekstra tid til å tenke på de du bryr deg om, spesielt kanskje den som betyr mest for deg, som for meg er Ola, og ta deg litt tid til å tenke på hva du har rundt deg som får hverdagene dine til å føles bra!

Har du ikke en Valentine i dag eller er som meg at dagen går bort på annet, sett av tid senere!

Ta vare på hverandre, og ha en strålende Torsdag<3

smile and make some love!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *