Dagen lang med hest!

Det er litt rart å tenke på, en sen tirsdag kveld etter en lang dag, at jeg er på vei til å få til det jeg har drømt om mest av alt her i livet!

Per tid økonomisk sett er ting latterlig, og fasilitetsmessig sett er det hobby, men alikevel får jeg jo til noen saker og ting.

I dag har vært en skikkelig trivelig dag! Har hatt med meg elev i jobbskygging og stått på med ting hjemme, behandlet hest som løsnet veldig fint, og han elsket det virkelig. Man så at hele hesten satte pris på hjelpen han fikk, og jeg har hatt noen helt fantastiske elever som virkelig jobber på for tiden.

Det er helt greit at slike dager er lange, man ser progresjon veldig tydelig disse dagene, og det er så vanvittig gøy! Best av alt, de dreier seg om hest! Fortsatt er det ting jeg ønsker jeg fikk presset inn i dagene, men de viktigste tingene er der, hestene!

Tenk at lille jeg har en stall med drømmehesten min, unghester, salgshester, avlsdyr og treningshester! GØYGØYGØY!

I dag klapper jeg meg selv på skulderen, og tenker faktisk at jeg er flink til å stå på for å få til drømmene mine og livet mitt slik som jeg vil ha det og mot sånn jeg vil ha det! Det er tøft og mye hardt arbeid, men Guri så verdt det!

Heldige meg!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *