Ikke slutt å drømme!

Sier det igjen, selv om jeg gnåler om det hver gang jeg skriver, men; nå er det IGJEN lenge siden sist jeg blogget….

Det er sikkert lett å tenke om bloggingen min «hva i alle dager er vitsen dersom man ikke har lyst eller klarer å sette av tid til det?» Sannheten er at jeg syns det er fantastisk gøy, og jeg har veldig lyst, og mange snakker mye om at man må prioritere tiden rett, men det er ikke så lett når dagene fylles fra 5 om morgen til 11 om kvelden. Jeg har det heldigvis ikke slik 7 dager i uken hele året, men denne uken har vært veldig slik!

Nå mistet jeg en ferge på vei hjem fra behandlingsoppdrag, og fikk dermed en time til overs! Noe som kanskje er sunt for meg i dann og vann. Reflektere litt.

Til tider blir man sliten av og holde på slik jeg har gjort de siste ukene, og når jeg blir sliten kommer fort tanken: det her går ikke….

Da tenker jeg på det jeg drømmer om. Kunne leve av hest, jobbe med hest, samtidig som jeg kan leve i Norddal sammen med Ola. Det er en KJEMPE utfordring på så mange forskjellige måter, men jeg har SÅ LYST AT DET SKAL GÅ!

På sett og vis er jeg på vei til noe. Masse flotte elever og behandlingskunder som jeg setter pris på over alt på jord! Jeg har salgshester og treningshester, satsningshester, avlshester- faktisk alt jeg trenger for å få til noe hjemme etterhvert dersom man greier å holde driven å flyten oppe. Det er vanvittig kult å tenke på at jeg har begynt å komme meg såpass på vei, men det er også nå det er enormt tøft!

Man skal ha tid til kontorarbeid og planlegging og planlegging for videreutvikling og evaluering, man skal ta seg av det hesteholdet man har bygget seg opp hjemme og som man må være tålmodig med før det evt begynner å lønne seg, så man må rett og slett stå i det, og i tillegg skal man få til å reise rundt å jobbe. Da kan det til tider føles som man styrer på døgnet rundt, noe som noen dager nesten er sant, hehe.

Når man driver med hest er alt uforutsigbart. Hester er dyr med egen vilje, og hos meg er en del av dem unge og uvitende enda, så ting skjer og da må man ta seg den tiden det tar. Dette har jeg virkelig fått smake på denne uken, samtidig som jeg har skulle reist en del ut, holde hjemmet i gang, det har lavet ned med snø så alt har vært ekstra tungt å gjøre i stallen, og jeg vil gjerne stille opp å hjelpe Ola det man klarer med hans fjøsprosjekt siden han har ekstrajobb som brøytemannskap. Denne uken har jeg selv også hatt litt ekstrajobb som avløser. Det har rett og slett vært en skikkelig kræsjuke, og man har virkelig måtte hente fram COME ON, YOU CAN MAKE EVERYTHING YOU WANT attituden.

Jeg har nok latt tanken «det her går ikke» streife hode mitt minimum 10 ganger om dagen, men som den stå på personen jeg er har jeg samtidig tenkt, hvorfor gjør jeg det her? Hvorfor plage seg selv slik når man kunne gjort det så mye enklere for deg selv med og bare gi opp?

Svaret er enkelt! JEG ELSKER det jeg holder på med! Jeg elsker å undervise i ridning, elsker å hjelpe hester og eiere, elsker å stå på for den personen jeg er glad i, og mest av alt, JEG ELSKER Å VÆRE MED HESTER! Jeg elsker utviklingen man kan ha sammen med en hest, det hestene gir fra seg, det hestene er villige til å gjøre for meg, for oss mennesker! Det er så inspirerende at det er verdt alt! Det er ubeskrivelig!

Jeg mener veldig sterkt at man lever bare en gang, og man bør da gjøre det man kan i sin makt for å forme livet sitt mest mulig mot det man drømmer om! Alt går an om man vil det nok! Man må bare være villig til å hele tiden tørre å forsøke, tørre å gjøre endringer, tørre å møte motstand, tørre å være seg selv, tørre å ta i ett tak for alt det er verdt å litt til, tørre å gjøre de riktige prioriteringene for seg selv.

For meg har dette vært en inspirernde uke selv om den har vært tung. Den har gitt meg så mye tid til å tenke, lure på hva som lønner seg, hvordan man bør gjøre ting, evaluert over hvorfor alt dette er så gøy, nettopp fordi jeg har hatt så vanvittig mye å gjøre, det meste har gått til helvette og dumme tanker har dukket opp, og det kan man vri om til å tenke på at «dette er grunnen til at jeg gjennomfører dette her»! Drømt og sett mot målet!

Nå er det Fredag, og en litt rolig helg kommer i møte. I kveld skal jeg se en film sammen med den beste jeg vet og spise masse digg! Bruke helgen til å lade opp litt til neste uke! Ri en hest i løssnøen om dagen og føle seg som askepott, bare drømme seg gjennom dagene, og tenke over hvor fantastisk bra jeg har det som har kommet dit jeg har alle rede, og kan glede meg på den harde, lange og FANTASTISKE veien videre!

Ha en strålende helg, gi deg selv lov til å drømme!💖

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *