Long time, no see! Dagene går i ett!

Desverre gikk det noen dager uten blogging nå. Slik blir det i en hektisk hverdag!

Ting begynner å rulle rundt for tiden, og jeg må virkelig sette meg ned for en videre plan fremmover!

Bygging, budsjetter, planer… Sykt! Jeg er jo nemlig bombesikker på at det ikke er mulig å drive med hest i Norddal, men kanskje er det det allikevel? Selvfølgelig har jeg jo en indre tro på prosjektet mitt, ellers hadde man jo ikke prøvd, men det meste rundt meg tilsier jo at det ikke skulle gått.

Med treningshester, unghester, konkurransehester og avlshopper er det nok å ta tak i nå! Utrolig gøy, selv om jeg nå jobber hardere enn jeg noen gang har gjort, og alt privat går på komprimi med at jeg må få gjort alt med hestene.

Det er så gøy å ha kommet hit! Jeg er faktisk litt stolt av meg selv som har stått i det så langt. Fortsatt er det mye jeg må stå i, for jeg er langt ifra i mål, og det er nok nå noe av det tyngste begynner, men jeg har bestemt meg for at jeg skal stå i det uansett og jobbe meg gjennom! Jeg gir ikke opp!

Aldri hadde jeg kommet dit jeg er i dag hadde det ikke vært for at jeg har utrolig mange flinke, fine og hjelpsomme folk rundt meg som stiller opp.

Aldri hadde jeg kommet dit jeg er i dag i Norddal hadde det ikke vært for at jeg har noen snille «hovedsponsorer» i form av bøndene lillebror og min kjære samboer, som stiller med litt arbeidsplass, fôr og mye annen hjelp! Takk!

Jeg gleder meg på den tøffe veien videre, og skal ta den imot med åpne armer.

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *