Stevnehelg med nye hester.

I helgen har jeg vært på stevne og debutert med kjekkasen Blondie og prinsesse Verona❤️

Blondie gikk LC, som er ett program med lite øvelser som gjør det lettere for en å komme seg gjennom det så lenge man har en ok pilot (rytter) og dette programmet er ett fint rekrutteringsprogram og debut for en som trenger å komme inn i opplegget! Verona gikk MB som er ett program med litt mere tekniske innslag og øvelser (for dere som lurer på hva alt det her betyr). Hun har jo tidligere vært en veldig dreven konkurransehest, men har hatt avbrudd og eierskifte grunnet skade. Planen med henne har egentlig ikke vært ridning i det hele tatt, men avl.

Jeg er godt fornøyd med prestasjonen til begge hestene fra helgen. Begge har noe dårligere form en jeg egentlig syns de skulle hatt for å starte stevne kondisjons og styrkemessig, og begge har vært litt for glade i mat i vinter, pluss at det har vært en god anelse dårlige treningsforhold hjemme siste tiden. Noe som gjør at jeg ikke får forberedt meg slik jeg ønsker før ett stevne. Allikevel kastet vi oss ut i det for å få en erfaring og for å få en skikkelig pekepinn på hvordan ting virkelig lå an.

Hestene jobbet godt. Blondie vil gjerne jobbe litt mer enn man trenger, og Verona var nok desverre litt for støl fra Lørdagens trening da hun kun har gått stevne Søndag og ble ridd godt gjennom Lørdag, mens Blondie har stått på både Lørdag og Søndag med en god forbedring fra den ene dagen til den andre.

Det er alltid spennende å starte nye hester, for man må bli kjent med de og finne systemer som fungerer slik at de og jeg greier å prestere best mulig sammen! Siden hester er individer har de alltid veldig forskjellige behov, og dette må man lære seg for og bli kjent med for å få frem og til det beste!

Nå skal nye mål og planer både for Blondie, Verona og meg ned på planen, og jeg gleder meg vanvittig til veien videre!

Selv om det ikke ble noen toppscorer i helgen, har jeg aldri kost meg så mye på stevne som jeg gjorde denne gangen! Det er alltid surt at ting ikke blir helt slik man kanskje hadde tenkt seg, men allikevel er disse to hestene så fantastiske at det spiller ingen rolle hvordan det går. Bare det å få sitte opp på dem gir en helt vanvittig følelse og det er en magisk følelse å få ri slike hester.

Jeg er så takknemlig for at nettop jeg har fått denne muligheten!💖

bilder er tatt av: Ida Kristoffersen og Amber Jane Grayham

film av: Jaqueline Sulebust

tusen takk til dere som foreviget minne💖

37F88C1D-EE42-4C8A-A26D-46ED1369E61E

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *