Lokalavisa, ting i perspektiv og årets første konstanterte føll!

I dag fikk jeg opp tilbakeblikk på Snapchat om hva jeg gjorde for to år siden. Da var jeg på stevne med Bloomern. Det er så rart å tenke på hvor mye som skjer på så kort tid når man faktisk begynner å tenke over det.

Jeg begynner å faktisk forstå at hardt arbeid og målretta mål hvor man fighter på uansett hva som skjer eller hva folk sier, overvinner det meste… Det sies at hardt arbeid overgår talent til slutt uansett. Det begynner jeg og forstå mer og mer. Det er ikke alltid lett å forstå det når man står i det, men det er lett å forstå det når man ser tilbake på ting. Det er lett å føle at ting går sakte, helt til det faktisk har gått litt tid og man tenker – wow, jeg har jo faktisk fått til ting på relativt kort tid.

Lokalavisa har også vært her i dag. Kanskje også derfor jeg satt å satte livet i perspektiv mens jeg spiste frokost i dag tidlig. Det blir spennende å se hva de kommer ut med. Det går opp for en det man har gjort for å stå med beina planta i den situasjonen man i dag er i. Ofte har jeg tenkt i korte perioder at ting er for tøft på veldig mange måter, man snakker ned seg selv og blir sin største fiende, men så tar man tak i det, og ser at ting går egentlig absolutt rette veien uansett hvordan man vrir og vender på det. Det er gøy! Man kan være stolt av seg selv!

Sist men ikke minst i dag, så sjekket vi My for føll. Ludde har siste dagene vært testkanin for å se om man ser noe brunst, men hun har ikke vist noe. Vetrinæren min har vært på ferie, men i dag kom han med ultralyden og man så tydelig og enkelt foster! Det er gøy! Så nå krysser man fingre og tær og kropp og hår og alt som er, for at det holder og at det kommer ett flott velskapt føll i April 2021! Mitt første føll som er fulgt opp fra første sekund, på gården hjemme! Hvem hadde trodd man skulle få til det?! Ikke jeg.

Føllet vil bli Blue Horse Kingston / Blue horse Romanov. Det er lenge å skulle vente helt til neste år, men Gud så spennende det er å være så heldig å få jobbe slik som jeg gjør. Jeg håper bare jeg klarer å bygge meg så stor og ordentlig at det blir holdbart å drive med drømmeprosjektet i fremtiden!

Tenk at jeg på fire år har klart å bygge meg opp ett liv som jeg for fire år siden trodde man bare kunne drømme om! Det har ikke vært enkelt, er fortsatt ikke enkelt, men jeg gjør det. Det er helt sinnsykt å tenke på! Jeg er heldig, og uten å mene å høres selvsikker ut, så føler jeg meg ganske rå!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *