Gjennomføringskraft!

Siste tiden har gått mye til baby, og mer blir det selvfølgelig, men jeg kjenner jeg er meget klar for å få fatt i litt andre ting igjen i tillegg.
Siste tiden har jeg tenkt at jeg nesten har følt at jeg har mistet meg selv på veien. Gjennomføringskraft og min sterke personlighet har på en måte visnet litt.

Hvorfor? Litt fordi ting har vært tungt som gravid, men jeg kom meg gjennom det. Det har og er fortsatt masse å finne ut av ifht nye rutiner og måter og gjøre ting på med en ny liten sjef i hus. Det er liksom ikke bare å bruke 24 timer 7 dager i uka på jobb lenger.

Derfor blir det blant annet lærling fra høsten av, og mer rutiner og strukturert opplegg. Jeg er super klar for å ta fatt på ting å kjøre på igjen. Så mentalt og fysisk er jeg absolutt 100% i den beste modusen. Nummer en på listen er å ta fatt i videreutvikling av fasiliteter. Det er så mye jeg har lyst til, men alt er ikke like lett!

Nummer en er jo den realiteten at gården er Ola sin, og når man ikke eier noe er det hakke vanskeligere å få igjennom ting enn det er når man eier. I tillegg er det litt følelsen av at det er trangt om plassen og alt må være himla kreativt for at man skal få det til å gå rundt.
Det hadde vært fint å kunne kjøpe ett bruk til meg selv en gang i fremtiden, så man sto litt sterkere, men i mellomtiden får man klare seg med det man har.

Uansett har jeg tydelig for meg hva slags mål og planer jeg har, og det er bare å rette seg opp og jobbe seg mot dem. Det første jeg skal ta tak i er bloggingen og alt som omhandler «media», og i tillegg har jeg masse planer og mål på den økonomiske fronten, trening og stevner, familie og bedriften. Det er bare å kjøre på for fremtiden!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *