En liten update

Nå er det hvertfall alt for lenge siden man har vært aktiv her, men målet er fortsatt å få det til daglig. Det er bare det at uansett hvordan man vrir og vender på ting, så er dagene så fulle at uansett hvordan man vrir og vender på prioriteringer er det ikke plass til alt jeg ønsker i opplegget mitt!

Det drar seg på med treningshester, og det er UBESKRIVELIG gøy! Dette er jo førsteprio, og noe som tar tid. Så er jeg jo ute å underviser, det blir ofte mektig lange dager, men veldig givende og inspirerende, også er det ikke akkurat en svipptur for å få til avlsprosjektet mitt. Vår sommer og høst er travelt, men så gøy! Heldigvis har jeg god hjelp av Ola og Daniel og litt elever og venniner og diverse, ellers hadde ikke det her gått!

I går holdt jeg på fra tidlig morgen til sene kvelden og dagen før var jeg på en alt for lang biltur og hadde ett døgn med minimalt med søvn. Når det bar mot kvelden og jeg visste jeg fortsatt hadde igjen noen hester før man kunne ta kveld hadde jeg faktisk bare lyst å sette meg ned å gi opp. Jeg var så sliten og tårene trillet ufrivillig! Jeg har så lyst at det her skal gå at jeg gjør hva som helst for å komme til mål, men jeg er bare ett menneske, så innimellom gir nok kroppen beskjed om at nå må den ha timeout. I samme øyeblikk kom den fineste solnedgangen og bare skinte over hestene som gikk å beitet. Det så helt magiskt ut, og alle håpløse tanker ble borte og energi lageret bare boostet seg opp! Helt fantastisk! Veldig klisjè, men det var akkurat slik det føltes!

Jeg har endelig fått hilst på det uventede lille føllet mitt, og det var så fint! (sjekk Instagram: @camillaslinjer, så finner du litt filmer) Jeg har faktisk tro på at den hesten kan bli noe riktig bra! En skikkelig prinsesse! I samme slengen har jeg hentet hjem igjen en ny avlshoppe. Hun heter Remember-Me og kommer til å gå under daglig navnet My. Flott hoppe, snill, etter Romanov / De Niro. Hun er bedekt i år med Springbank! Det blir  utrolig spennende! Verona skal bedekkes med Lord Europe, og Asta med Aros. I år håper jeg at jeg har mer flaks enn i fjor, og jeg krysser alt jeg kan for at det skal gå bra!

Treningshestene som er her har fin progresjon, mine egne fungerer veldig fint og har fått en liten satsningsplan ut 2019 nå, og jeg har endelig fått planer om videreutbygging av stall. Alt er med andre ord en fryd selv om det er ganske tøft og hardt arbeid som ligger bak! Det blir litt lite tid til det normale liv, selv om jeg egentlig ikke kjenner noe på at jeg har så veldig behov for det, og det blir en anelse lite kjærestetid for tiden noe som er litt skummelt og kjipt samtidig som at det er «rette tiden» for det. Ola jobber nemlig ute nå i ukedagene og da styrer jeg showet hjemme! De dagene han da kommer hjem blir det han som må styret showet hjemme på en del måter slik at jeg får unna de tingene utenfor hjemme eller de tingene hjemme som krever litt. Det er heldigvis bare en liten periode og den må nok til hvis vi begge skal komme nærmere målene og drømmene våres!

Til slutt i updaten kan jeg fortelle at vi har fått fire små søte valper etter Tom og Dina… De var absolutt IKKE meningen, men slik gikk det denne gang, så får man bare gjøre det beste ut av det. De er hvertfall veldig søte! I spenning venter jeg på at Donna skal følle, hun er diger som ett fjell i år og er endelig rett rundt hjørnet med ett Janeiro Platinum avkom. Jeg krysser fingre for hingst, for jeg ønsker meg slik en, selv om det til nå har vært hopper jeg har blitt beriket med.

Håper alle har hatt en strålende helg! Det har hvertfall jeg tross hardt arbeid og lange dager! Det er en del som virker bekymret for meg for tiden, men til dere, alt går fint<3 Jeg har det bedre enn noen gang! Jeg brenner ikke mitt lys i begge ender, jeg er flink å passe på meg selv og lytte på kroppen når nok er nok, spiser masse og koser meg og nyter livet. Jeg tar meg pauser når det passer og koble av og har det helt fantastisk! Så vet dere det.

Ola tok stallen i dag tidlig så jeg fikk sovet ut også, Halleluja for det! <3

Jeg er heldig! Jeg er rå som har kommet dit jeg har kommet til nå! Jeg håper det er en videre vei fremmover mot målet, og jeg tar imot alt av hardt arbeid, flaks, uflaks, glede, sorg, tanker og progresjon, Downs and ups med åpne armer. Min drøm og mitt liv er veien med hest, det finnes ikke noe bedre!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *