De tre T’er

De tre T’er = ting tar tid. Ett ordtak man har i trenerbransjen. Det finnes sjelden quick fix for å komme seg noen god vei på en holdbar og god måte i hvertfall.

Noen andre ting som sies mye omkring hest er ting som at man kan aldri være tålmodig nok, 90% nedturer – 10% oppturer, lange veier å gå… Lista er lang. Den er ganske sann også!

Sært kanskje for mange å like at ting er vanskelig, men jeg drives litt av det.

Jeg er i helgen på en liten roadtrip, og står nå BOM STILLE i kø! På Bon Jovi konsert bærer det av gårde sammen med gutta krutt, Daniel og Ola. Jeg gleder meg sykt på konserten! Jeg har vokst opp med en del Bon Jovi på full guffe rundt meg, så det blir stemning!

Uken som har vært nå har vært utrolig herlig! Jeg har hatt en praktikant en uke som har stått på som ett arbeidsjern, og jeg har virkelig begynt å fått hentet inn igjen litt rydding og ordning. Nå i helgen er det to fantastisk damer/jenter som passer på stall og litt hunder. Fantastisk å ha slike snille mennesker rundt meg!

Toppen denne uken er at en hest som har stått i trening hos meg en stund har hatt skikkelig gjennomslag og ett steg videre! Det har vært så utrolig mye grubling, fundering og testing for å finne ut av den, at når jeg red den på Onsdag kunne jeg ikke gjøre annet enn å sitte å smile.

Fortsatt lang vei og gå, men det er ett steg i rette veien og hesten gir en følelse av at den har det skikkelig bra! Gøy!

For tiden er det virkelig noen hester som viser at de tre T’er kan absolutt være verdt det. Tålmodighet<3

Foto: Marianne Brandal Kristiansen

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *