Stevnehelg fullført!

Flott og kjekk stevnehelg fullført.

Endelig kommet meg på sofaen og venter på at ostesmørbrødene i ovnen skal bli ferdig så man kan legge seg.

Jeg er godt fornøyd med helgen. Ikke noen skyhøy prosent og lite konkurranse, men kjekt å bli kjent med flyten til Blondie på stevne og hva slags behov han har for at ett stevne skal kunne bli best mulig lagt opp for at vi skal få det til best mulig etter omstendigheter!

I kveld blir ett kort innlegg, så skal jeg komme med ett mer utdypende innlegg i morgen.

Så kort oppsummert for i dag: jeg er fornøyd, det var veldig kjekt, ga mye motivasjon, energi og voldsomt mersmak, og jeg har virkelig fått kjenne på at jeg har mange snille og hjelpsomme folk rundt meg – takk! Dere gjorde helgen excellent!

I dag kom jeg hjem rundt fem, og etter det ble tre hester trent og kveldsstell tatt.

Nå er Søndagen godt oppbrukt!

Heldigvis vet jeg det er MYE vi må jobbe med, både hest, rytter og vi sammen, så forbedringspotensial er der absolutt!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *