Full fart!

GURIMALLA som dagene løper av gårde når man har det kjekt, mye og gjøre og man jobber på! Enkelte dager får man kjenne på at man er sliten, men for det meste gir det mersmak.

For tiden er det mye som går i riktig retning. Det er utrolig gøy! Det gir ett lite håp om at målet mitt kanskje ikke er uoppnåelig alikevel, selv om det fremdeles er lang vei og gå og ting enkelte dager føles megatungt, feks når det regner trollkjerringer eller vinden raser nedover fjellsidene, så går det fremmover! Det hjalp virkelig å tenke at man må forsøke å gå den veien man bør for å komme til ønskelig mål.

For tiden har jeg så mange flinke ryttere som trener for meg og en stall full av herlige hester i trening og for salg! Da er det vel lov å kjenne litt på følelsen av litt suksess, og ha ett smil om munnen en liten periode innimellom!😁

(Jeg trenger virkelig å skjerpe meg på media. Same old picture all the time😅)

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *